Transport públic

Es normalitzen els trajectes del Pla de transport de viatgers de la Garrotxa

Caldrà seguir les indicacions establertes quant a l'ús de màscares, neteja de mans i distanciament físic

per NacióGarrotxa, Olot | 23 de juny de 2020 a les 08:42 |
L'estació d'autobusos de TEISA a Olot. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat mes de març, a causa de la imposició de l'estat d'alarma, el transport públic de la Garrotxa inclòs al Pla de transports de viatgers (gestionat pel Consell Comarcal de la Garrotxa), va suspendre la seva activitat habitual ateses les restriccions a la mobilitat decretades així com la limitació que també es va regular en els serveis de transport públic.  
 


A partir d’aquest dilluns, 22 de juny, ja finalitzades les fases de reculada i immersos en l’etapa de represa de l’activitat normal, el transport públic inclòs al Pla de transports de viatgers de la Garrotxa torna a prestar servei en els seus horaris i trajectes habituals.  
 

Els dilluns feiners:
— Ridaura – Olot.

— Oix –Olot.
— Batet – Olot.
— Mieres – Santa Pau – Olot (servei a la demanda).
 
De dilluns a divendres (feiners):
— Bus Polígons (Olot – Begudà – Poliger – Montagut – Tortellà).
— Santa Pau – Olot
 
El trajecte Vall d’en Bas-Olot, els dilluns feiners, entrarà en funcionament aquest dilluns vinent, 29 de juny. Altrament, el trajecte dels dimarts Maià de Montcal-Besalú, encara no ha confirmat la data d’inici.  
 
Els usuaris de transport públic hauran de seguir les indicacions establertes per la Generalitat de Catalunya, com són: l’ús obligatori de màscara per a persones majors de 6 anys, mantenir les distàncies de seguretat (1,5 m) entre passatgers a l’hora d’esperar l’autobús, pujar-hi o deixar baixar a altres passatgers i rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques abans i després d’utilitzar els transport públic.

Així mateix, Teisa, l’empresa prestadora del servei a la Garrotxa, també ha pres totes les mesures de control i protecció recomanades per les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat de tots els usuaris. Algunes d’aquestes mesures són: desinfecció dels vehicles amb dilucions de lleixiu, la neteja freqüent de les zones de contacte, etc.

L’accés als vehicles és per la porta davantera com habitualment, i s’estan implantant progressivament sistemes de pagament amb targeta de crèdit.
 
Podeu consultar trajectes i horaris a: www.teisa-bus.com.

 

Participació