Kike Siscar guanya l’Open Santi Silvas d’Olot 2017

El murcià guanya el torneig per primera vegada superant Siscu Prat a la final | El tenista olotí Pau Martín cau eliminat a la primera ronda | El campionat trenca barreres amb una mostra de tennis per a cecs

Kike Siscar guanya per primera vegada l'Open Santi Silvas
Kike Siscar guanya per primera vegada l'Open Santi Silvas | Martí Albesa
NacióGarrotxa
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:22h
La vuitena edició de l’Open Santi Silvas d’Olot repeteix èxit, però no guanyador. Kike Siscar s’ha emportat el torneig després de derrotar per un clar 6-2 i 6-0 a Siscu Prat. És la primera vegada que l’esportista murcià aconsegueix guanyar l’Open olotí que l’any passat es va emportar Robert Chamizo, número u del món.
 
En total 16 jugadors nacionals han competit durant quatre dies a les instal·lacions del Club Natació Olot, on hi ha hagut una bona afluència de públic que s’ha acostat a veurela competició, tot i la calor que ha fet aquest cap de setmana. 

L’accent garrotxí del torneig, l’ha posat Pau Martín. El tenista d’Olot ha caigut eliminat a la primera ronda davant el campió del torneig per 6-0 i 6-1. És el segon any que Martín disputa l’Open Santi Silvas i assegura en una entrevista a NacióGarrotxa que l’objectiu és “seguir entrenant i treballant” per aconseguir dedicar-se al tennis.
 
Tennis per a cecs
 
Un dels objectius de la Fundació Tomy Robredo, organitzadora del torneig, és apropar a tothom el tennis adaptat, per això en aquesta edició també s’ha pogut veure una mostra de tennis per a esportistes cecs. A través d’unes pilotes amb esquellerincs, els jugadors han demostrat que el tennis no té barreres.
 

Foto de família entre participants i organitzadors de l'Open Foto: Martí Albesa


Durant tot el cap de setmana l'entrada a l'Open ha estat gratuïta. Diversos escolars i pacients de l'Institut Guttman han passat per les instal·lacions del CN Olot per veure de prop els millors tennistes en cadira de rodes. 
 
Tommy Robredo va crear l'Open com un homenatge a Santi Silvas, un bon amic seu a qui quedar en cadira de rodes no va suposar cap obstacle per seguir jugant a tennis.
Arxivat a