1 de 10
Agenda

Què fer aquest cap de setmana al Ripollès: 18 i 19 de febrer

Consulta els actes més destacats que tindran lloc a la comarca

El Ripollès viurà un cap de setmana intens de carnavals | Adrià Costa
per Redacció, Ripoll | 16 de febrer de 2023 a les 16:00 |

Des de NacióRipollès t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a la Garrotxa per aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer:

Sant Joan de les Abadesses: carnestoltes

Divendres, dissabte i diumenge el municipi ripollès celebra el seu carnestoltes. Durant tres dies, la localitat ha organitzat rues i nits de festa. Consulta tota la programació aquí.

Ribes de Freser: Santa Truja 2023

El poble celebra aquest cap de setmana la traca final de Santa Truja. Com cada any, Ribes de Freser personalitza la celebració del carnaval amb diferents actes relacionats amb la matança del porc. Dissabte tindrà lloc la processó de Santa Truja i ball de disfresses amb Strombers. Diumenge serà el torn dels més menuts amb el grup la Tresca i la Verdesca. Tota la programació aquí.


Pardines: Farinetes 2023

A Pardines el carnestoltes té un toc gastronòmic. Dissabte a les 16:30 h hi haurà rua de disfresses i berenar. Diumenge a partir de les 14 h tindrà lloc el tradicional dinar de farinetes i mongetes amb rostes.

 

Vallfogona: carnestoltes

Vallfogona celebra també el carnestoltes dissabte. El poble ha concentrat la cita en només un dia amb rua i sopar popular. A la nit també hi haurà música i festa al local cultural. Més informació aquí

Camprodon: carnaval 2023

Les activitats de carnaval a Camprodon començaran dissabte a la tarda amb l'entrega de les claus del poble i la rua a les 19 h. A la nit, al pavelló vell, hi haurà festa amb Selva Band i discjòquei. El diumenge serà el torn dels més petits amb la rua infantil a les 16 h. Tota la programació aquí

 

 

Participació