1 de 10
educació

​Educació assegura que «en cap cas» es reduirà l'oferta d'FP a Ripoll

Segons el Departament, s'està recollint informació i no hi ha cap decisió presa

L'institut Abat Oliba de Ripoll, on es porten a terme els cicles formatius | Viquipèdia
per Redacció, Olot | 19 de gener de 2023 a les 10:05 |
El Departament d'Educació assegura que mantindrà l'oferta de cicles de Formació Professional a Ripoll. Ho han confirmat fonts de la conselleria a NacióRipollès després que des del mateix institut Abat Oliba, on es porten a terme les formacions, es denunciés la voluntat del Departament de tancar els cicles de cuina i pastisseria.

Les mateixes fonts consultades afirmen que "en cap cas" es reduirà l'oferta formativa i que s'estan estudiant els cursos de Formació Professional que s'impartiran a Ripoll pel proper curs. "Actualment, s'està en procés de recollida d'informació i anàlisi, en contacte amb cada territori", afirmen. També deixen clar que en el cas concret de l'FP de la família d'Hoteleria i turisme de Ripoll, "no hi ha cap decisió presa".


D'aquesta manera, el Departament respon a la recollida de signatures que s'ha impulsat des de Ripoll per evitar el tancament dels cicles. Segons els promotors de la campanya de firmes, la baixa matriculació seria el principal motiu perquè Educació es plantegés el tancament. Amb les recents informacions, la conselleria pretén calmar els ànims en una qüestió que aquests dies ha estat notícia al municipi. 

 

Participació