El preu del dièsel i la gasolina segueix caient en picat en ple període de vacances

Consulta a la taula interactiva de NacióDigital on pots trobar avui el preu més barat dels carburants

Els preus del combustible continuen baixant
Els preus del combustible continuen baixant | Josep Lluís Escudero
NacióDigital
05 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:20h
El preu dels carburants continua a la baixa a tot l'Estat i aquesta setmana, en ple període de vacances, s'ha situat per sota els nivells rècord dels últims mesos, segons dades del Butlletí Petrolier de la Unió Europea. De fet, aquesta és la sisena setmana consecutiva de caiguda de preus i ja acumula un abaratiment de fins un 11% des de finals de juliol.

El dièsel s'ha situat en els 1,893 euros el litre, allunyant-se així la barrera dels dos euros. La xifra suposa una disminució del 2% respecte de l'anterior setmana, quan marcava 1,933. Pel que fa a la gasolina, s'ha rebaixat fins als 1,902 euros el litre, un 2,66% menys que la setmana passada, quan va marcar 1,954 euros. A aquests preus caldria aplicar-hi el descompte de 20 cèntims el litre que va aprovar el govern espanyol per combatre l'escalada de preus dels combustibles.

Recorda que pots consultar en aquest mapa interactiu, actualitzat a diari, on pots comprar la gasolina més barata de la teva comarca o la zona on estàs de vacances: