​Quatre concerts al Festival de Música de Ripoll aquest cap de setmana

Divendres hi haurà l'actuació de joves promeses, dissabte dues audicions de cambra i diumenge una audició de cloenda del curs d'interpretació

Cartell de l'edició 2022 del festival
Cartell de l'edició 2022 del festival | Festival de Música de Ripoll
Redacció
22 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:44h
Pòquer de concerts aquest cap de setmana amb el Festival de Música de Ripoll. Aquest divendres el certamen oferirà el concert de Joves Promeses, una ocasió única per veure els alumnes més destacats de la passada edició del Curs d'Interpretació de Ripoll. Els alumnes són escollits pels professors del curs i enguany hi actuaran Daniel Bertomeu, piano, i l'Èric Díaz, violoncel. El concert serà aquest divendres a les vuit del vespre al claustre del Monestir i l'entrada és gratuïta.

Dissabte, hi haurà un doble concert de cambra. També al claustre del Monestir a les cinc de la tarda hi haurà una audició de música de cambra a càrrec dels alumnes del 33è Curs d'Interpretació amb l'entrada gratuïta. A les vuit del vespre, a l'església de Sant Pere, es podrà escoltar l'Orquestra de Cambra de l'Illa de Menorca en un concert que s'emmarca dins el Festival de Música antiga dels Pirineus. En aquest cas cal comprar entrada.

Per últim, diumenge, serà el torn de l'audició de cloenda del Curs d'Interpretació musical de Ripoll. Hi haurà una doble sessió a les 11.30 h i a les 17 h al claustre del Monestir. L'entrada serà gratuïta.