Sodeca obre un nou centre productiu a Manlleu

Les instal·lacions serviran per atendre la demanda de ventiladors de grans dimensions

Les noves instal·lacions de Sodeca a Manlleu
Les noves instal·lacions de Sodeca a Manlleu | Sodeca
Redacció
14 de juliol del 2022
L'empresa Sodeca, fabricant de ventiladors i extractors amb instal·lacions a Ripoll i Sant Quirze de Besora, ha ampliat els seus centres productius amb una nova planta de fabricació a Manlleu. La firma compta amb dotze filials a tot el món, sis plantes de producció i un centre europeu de recerca, fruit del procés d'internacionalització de l'empresa.

El nou centre de producció a Manlleu està situat al carrer Eduard Rifa. El principal motiu d'aquesta inversió és poder atendre l'augment de demanda de ventiladors de grans dimensions. Compta amb 2.560 m2 construïts i està equipat amb cinc nous sistemes lleugers, un pont grua de gran capacitat, un laboratori de proves i personal qualificat.

En aquestes instal·lacions es fabriquen ventiladors de grans dimensions, com els que es troben en els túnels, per garantir una ventilació segura i eficient. A més, tots aquests equips són posats a prova en el laboratori de la nau mitjançant proves específiques com les denominades Factory Acceptance Test (FAT).
 

Les noves instal·lacions de Manlleu de Sodeca Foto: Sodeca