​Maria Canyigueral, Marina Klimova o Anotni Besses al Festival de Música Isaac Albéniz 2022

El certamen se celebrarà del 30 de juliol al 12 d'agost a Camprodon

Cartell del festival
Cartell del festival | Festival de Música Isaac Albéniz
Redacció
13 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:15h
Un any més, Camprodon acollirà una nova edició del Festival de Música Isaac Albéniz. Aquest 2022 serà l'edició XXXVII. El tret de sortida serà el 30 de juliol i l'últim concert se celebrarà el 12 d'agost.

El certamen estarà precedit pel curs de música que va iniciar el passat 10 de juliol i acabarà aquest dissabte 16 amb un concert. D'aquesta manera, any rere any, es consolida i porta a Camprodon professors de renom i alumnes d'una elevada qualitat, els quals busquen fer-se un lloc en aquest món i demostrar les seves habilitats musicals. Aquesta és, doncs, la millor avantsala d'un festival de referència dedicat al compositor camprodoní.

La llauna del festival l'obrirà el concert Clavé rock! El concert de la teva vida, el dissabte 30 de juliol, el qual serà gratuït i es durà a terme a l'exterior del Monestir de Sant Pere. El dijous 4 d'agost serà el torn de Ramon Bassal i Maria Canyigueral, el diumenge 7 el de Jaenden Izik-Dzurko i el dimarts 9 el de Marina Klimova i Antoni Besses. L'entrada per a tots aquests té un preu de 10€ i es realitzaran a l'interior del Monestir. Aquesta sèrie de concerts conclourà el divendres 12 d'agost amb la Suite Ibéria interpretada per Daniel del Pino, un dels pianistes espanyols més reconeguts internacionalment. En aquest cas, el preu de l'entrada serà de 15€ i també se celebrarà al Monestir. Tots els concerts començaran a les 19.00 hores.

Les entrades ja es poden adquirir a la web del festival, a l'oficina de turisme o al Monestir de Sant Pere una hora abans del concert.