Campdevànol vol donar un nou impuls al Consell Juvenil Municipal

La intenció és trobar nous joves que impulsin l’òrgan

Imatge de la trobada que es va fer recentment
Imatge de la trobada que es va fer recentment | Ajuntament de Campdevànol
Redacció
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 17:55h
La regidoria de Joventut s’ha reunit amb joves del poble per donar un nou impuls al Consell Juvenil de Campdevànol. Es tracta d’un òrgan que es va constituir el 2018 i està format per joves d’entre 14 i 20 anys, que tenen com a objectiu acostar les necessitats, mancances i inquietuds del jovent del poble a l’Ajuntament. Aquest Consell es gestiona a través de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Ripollès i la regidoria de Joventut, encapçalada ara per Maria Jose Holguera.

Recentment, es va celebrar una primera trobada amb la primera intenció de trobar nous integrants pel Consell Juvenil, ja que els joves que en formaven part fins ara ja no se’n poden fer càrrec i tenen necessitat de passar el relleu per donar-li un nou impuls. Hi van participar una desena de persones, amb les que es van tractar diferents temes.

La regidora de Joventut, Maria Jose Holguera, destacava la funció important que desenvolupa el Consell Juvenil dient que “ens ajuden sempre a millorar el nostre poble però des de l’òptica de les persones joves”. Per formar part del Consell només cal tenir entre 14 i 20 anys.