​La biblioteca de Sant Joan les Abadesses, a la fresca

Des d'aquest dimecres i durant tot el mes de juliol, l'equipament traurà la lectura al carrer

Redacció
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:35h
Imatge de la biblioteca al carrer
Imatge de la biblioteca al carrer | Biblioteca Josep Picola
Cada dimecres de juliol, els llibres de la Biblioteca Josep Picola de Sant Joan les Abadesses surten al carrer. Des d'aquest dimecres i durant tot el mes (els dies 6, 13, 20 i 27), hi haurà una parada instal·lada al passeig Compte Guifré on s'oferiran diaris, revistes i també activitats familiars.

A més del carrer, la biblioteca també oferirà una selecció de llibres i contes a consulta dels usuaris de la piscina municipal. Aquells que vagin a refrescar-se, podran consultar la selecció in situ.

Encara en relació amb la biblioteca, s'ha engegat la tercera edició de la campanya Guanyem un estiu lector, a través de la qual s'entrega un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies, per tal de promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, a partir de P3. També se'ls entrega un carnet lector que hauran d'omplir amb la informació de les lectures que facin a l'estiu.

La Biblioteca Josep Picola està oberta de dilluns a divendres, de 15 a 19 h; i també els matins de dilluns, dimecres i dijous, de 10:30 a 14 h; i dissabtes, de 10 a 13 h. L'equipament romandrà tancat de l'1 al 21 d'agost, ambdós inclosos.