1 de 10
activitats

Comença l'«Estiuet» de Ripoll, un recull activitats gratuïtes per a infants

La programació comptarà amb jocs gegants, festa de l'escuma o gimcana, entre altres

Imatge d'arxiu d'infants jugant | Arxiu ND
per NacióRipollès, 4 de juliol de 2022 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Ripoll, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, ha programat per aquest estiu, concretament del 4 al 15 de juliol, activitats gratuïtes per infants de 7 a 12 anys.

Hi haurà dos tipus d'activitat, les programades de dilluns a dijous de 17 a 20 hores, amb monitoratge, sense l'acompanyament de famílies i amb la signatura per part d'un tutor d'un full d'autorització. Aquest es podrà recollir prèviament a l'Ajuntament, al casal de joves el Galliner, els Punts Òmnia o el mateix dia de l'activitat al lloc de trobada, que sempre serà a davant el casal de joves el Galliner (plaça 1 d'octubre). No cal portar-lo amb anterioritat a cap lloc, es presentarà a la primera activitat que assisteixi l'infant. No hi ha cap obligatorietat d'assistir cada dia, sinó que es pot escollir el dia que interessi. Són activitats diàries, sense reserva de plaça per l'endemà.


Per altra banda, hi haurà les activitats dels divendres, que a diferència de les de la resta de la setmana, en aquest cas els infants sí que hauran d'estar acompanyats d'un adult que se'n faci responsable. El divendres 8 hi haurà jocs gegants a la plaça Sant Eudald i el divendres 15 festa de l'escuma a la plaça de l'Ajuntament. En els dos casos serà a partir de les 5 de la tarda.
 

El programa complet de l'Estiuet de Ripoll Foto: Ajuntament de Ripoll

 

Participació