natura

Trobada transfronterera aquest dissabte entre les Capçaleres del Ter i la reserva d'Eina

El parc natural ripollès i la reserva natural francesa han organitzat una trobada conjunta per compartir experiències

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 1 de juliol de 2022 a les 09:46 |
Excursionistes en plena natura | Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser
Trobada natural aquest dissabte al Coll d'Eina. Dues figures de protecció del medi natural han organitzat una activitat d'un dia per donar-se a conèixer i també difondre el patrimoni que tots dos ens comparteixen i protegeixen. Es tracta del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i la Reserva Natural d'Eina.

Les dues entitats, catalana i francesa, proposen per aquest dissabte una trobada transfronterera al Coll d'Eina que començarà a les nou del matí i acabarà a les sis de la tarda. Hi participaran treballadors dels dos organismes, però també és oberta a tot el públic en general. 


La jornada girarà entorn d'una excursió que sortirà i arribarà a Núria. Durant la sortida s'arribarà al Coll d'Eina i al pla de Beguda. Durant l'excursió hi haurà una trobada cultural entre els dos països, intercanvi de producte agroalimentari i una conferència sobre els projectes comuns que comparteixen el parc natural català i la reserva natural francesa. 

L'organització recomana dur un bon calçat per a caminar, gorra, crema solar, roba adequada i pícnic amb algun producte local. Es requereix inscripció a pnterfreser.tes@gencat.cat o al telèfon 667116811. 

 

Participació