1 de 10
Festival del Comte Arnau

Sopa de Cabra, cap de cartell del 27è Festival del Comte Arnau

Priorart Ensemble, The Swimming Boys Jazz Quartet amb Sophie Allen i The Rusties Blues Band completen el probrama

Sopa de cabra | Gustaff Choos
per Redacció, 14 de juny de 2022 a les 09:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sopa de Cabra actuarà a Sant Joan de les Abadesses el dissabte 16 de juliol, al claustre del monestir, en el marc del 27è Festival del Comte Arnau i dins de la gira de celebració del disc Ben Endins, el més venut de la història del rock en català. Serà la tercera proposta del festival, que arrancarà el dissabte 2 de juliol, amb la conferència “La força de les veus femenines en El comte Arnau”, a càrrec de Ronald Puppo, traductor i professor de la UVIC-UCC.

A partir de llavors, tots els dissabtes de juliol hi haurà concerts. El primer serà de Priorart Ensemble (9 de juliol), amb un quintet integrat per la violinista Marta Cardona, Miquel Àngel Cordero al contrabaix, Oriol Aymat al violoncel, Jordi Molina a la tenora i Marc Garcia a la trompa. La formació pretén difondre la música d’arrel mediterrània, de cobla i cançó en un format organològicament innovador.


El segon concert serà el de Sopa de Cabra (16 de juliol), i el quart arribarà amb The Swimming Boys Jazz Quartet amb Sophie Allen (23 de juliol), que interpretaran peces actuals i clàssics vinculats al món del cinema amb la sonoritat del jazz. L’últim concert tindrà com a protagonistes The Rusties Blues Band i el seu concert-documental DisCovering Robert Johnson (30 de juliol).

Tots els concerts es faran al claustre del monestir de Sant Joan de les Abadesses, excepte el de The Swimming Boys Quartet amb Sophie Allen que es faran a l’Era d’en Serralta.


Les entrades i un abonament per a tots els espectacles s'han posat a la venda aquest dilluns, 13 de juny, a través de la “tiquetera” solidària cooperativa TickEtic, que dedica part de la facturació a projectes del tercer sector i de l’Economia Social i Solidària. A partir del 2 de juliol, se'n vendran un altre gruix, de forma presencial, a l'Oficina de Turisme.
Participació