El Ripollès reprèn la Trobada de gent gran després de la Covid

La sortida es farà el 29 de juny i s'anirà a la Pobla de Lillet, al Berguedà

Cartell de la sortida.
Cartell de la sortida. | CCR
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:34h
Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir la descoberta del patrimoni nacional entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal organitza la 4a Trobada de gent gran del Ripollès. Això és així després de la millora de la situació sanitària, que va impedir celebrar les edicions del 2020 i del 2021 d’aquesta efemèride.

En aquesta ocasió, i amb la voluntat d’aportar una destinació diferent de les ofertes fins ara, s’ha optat per organitzar un viatge el 29 de juny fins a la Pobla de Lillet (el Berguedà). Allà, els participants podran pujar al Tren del ciment, visitar el Museu del ciment i visitar els Jardins Artigas, caracteritzats per l’estil modernista. Fetes les visites, els participants es desplaçaran fins a Campdevànol, on es durà a terme el dinar de germanor. Per acabar, a la tarda, visitaran el Molí gros.

El preu de la inscripció a la 4a Trobada de gent gran del Ripollès és de 39 euros. A més de totes les activitats detallades i el dinar, inclou el transport des de tots els municipis de la comarca on resideixin els participants.

Les inscripcions s’han de fer als ajuntaments o als casals de gent gran, en funció del municipi. El termini per fer-ho conclou el 17 de juny.