Una parella del Ripollès, protagonista del «Sense Ficció» d'aquest dimarts

El programa de TV3 tractarà l’estima entre persones amb altres capacitats

La Raquel i en Dani en un moment del documental
La Raquel i en Dani en un moment del documental | TV3
Redacció
29 de maig del 2022
Actualitzat el 31 de maig a les 10:17h
En Dani i la Raquel són una parella de Ripoll que fa anys que viuen junts. Tant en Dani com la Raquel són persones amb altres capacitats intel·lectuals que reben el suport de la Fundació MAP del Ripollès.

Però, aquest dimarts 31 de maig seran també protagonistes delSense Ficció de TV3. El programa tractarà l’estima i l’amor entre persones amb altres capacitats i retratarà la vida de parelles tutelades que també volen gaudir de les mateixes oportunitats per desenvolupar una vida plena i inclusiva.

El documental Amors tutelats, somnis d’igualtat, és obra de Josep Morell i Jordi Vilar, i es podrà veure el dimarts a les 22.05 h. Tracta la sexualitat, la maternitat i la vida en parella de les persones amb altres capacitats i ens ofereix una altra visió de l’amor que moltes vegades no es visualitza. En el documental, apareixen dues històries de parella: la d’en Dani i la Raquel de Ripoll, i la de la Clara i l’Albert de Tàrrega.

En el cas d’en Dani i la Raquel, formen part de la Fundació MAP que dona suport a les persones amb altres capacitats intel·lectuals a la comarca del Ripollès. L’entitat es va constituir el 1968 per un grup de pares i mares que van decidir buscar un suport alternatiu.