El Consell Comarcal del Ripollès entén l'ajornament de la consulta sobre els Jocs d'Hivern

El seu president demana que s'aprofiti aquest temps per proposar una única pregunta a tot el territori

D'esquerre a dreta: Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal; Laura Vilagrà, consellera de presidència; i Anna Caula, secretària general de l'Esport
D'esquerre a dreta: Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal; Laura Vilagrà, consellera de presidència; i Anna Caula, secretària general de l'Esport | Laura Busquets
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat el 31 de maig a les 10:41h
El Consell Comarcal del Ripollès considera encertada la decisió d'ajornar la consulta sobre els Jocs Olímpics d'Hivern del 2030 que s'havia de celebrar el 24 de juliol. El seu president, Joaquim Colomer, també demana que s'aprofiti aquest temps per proposar una única pregunta a tot el territori. Colomer creu que Catalunya té la infraestructura necessària per assumir una candidatura sense l'Aragó i, de fet, considera que això podria beneficiar el Ripollès.

Colomer continua defensant que la consulta no és necessària perquè creu que si el Govern considera que la celebració dels Jocs Olímpics és positiu per al territori ja n'hi ha prou. "És una despesa innecessària, i crec que hi ha altres formes de consultar sense gastar ni un euro", afegeix.

Els veïns del Ripollès també estaven cridats a votar a la consulta del 24 de juliol, però en aquest cas la pregunta era diferent de la de les comarques del Pirineu i se'ls volia demanar si creien que la seva comarca s'havia d'involucrar en la celebració dels Jocs.