Ripoll celebra el Carnestoltes ajornat per la Covid

Aquest cap de setmana la capital del Ripollès organitzarà una cita que s’allargarà divendres, dissabte i diumenge

El Carnaval de Ripoll 2022 serà més tard que mai
El Carnaval de Ripoll 2022 serà més tard que mai | Adrià Costa
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat el 31 de maig a les 10:48h
Mai és tard per celebrar el Carnestoltes i així ho demostrarà Ripoll aquest cap de setmana. La ciutat organitzarà aquest divendres, dissabte i diumenge, el Carnaval 2022 ajornat per la Covid. La situació sanitària farà que aquest any la celebració arribi més tard que mai, en plena primavera.

Els actes començaran divendres amb la 23a Ruta Hippie de Romànic. A partir de tres quarts de deu del vespre, des de la plaça del Monestir i després del pregó del rei i la reina, es donarà tret de sortida al seguici que enllaçarà la nit a la Devesa del Pla on hi haurà música amb DJ Surda i seguidament amb la DJ Xekspir.

El dissabte serà el dia fort del Carnestoltes de Ripoll. Tindrà lloc la tradicional rua a partir de les cinc de la tarda. El recorregut serà el següent: C. Concepció Ducloux, Crta. Barcelona, Passeig Ragull, C. Macià Bonaplata, Passeig Sant Joan, Pont d’Olot, C. Bisbe Morgades, Pl. Ajuntament, C. Berenguer el Vell, Ctra. Ribes, C. Del Prat, C. Nou, Pl. Gran i Ctra. Barcelona on es realitzarà el ball davant el jurat.
 
A dos quarts de dotze també hi haurà la Rua Golfa que començarà a la plaça de l’Ajuntament i acabarà a la Devesa, on també hi haurà amb Band Idos i Mon Dj fins entrada la matinada.

I diumenge, serà el torn dels infants. A les cinc de la tarda, des de la plaça de l’Ajuntament, hi haurà cercavila fins a la Devesa, on es tancarà la jornada amb animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti.