Camprodon estrena festival d'estiu, amb Els Pets i Ramon Mirabet com a caps de cartell

El Macroclima se celebrarà del 22 al 24 de juliol i inclou una oferta gastronòmica i musical

Imatge promocional d'Els Pets.
Imatge promocional d'Els Pets. | Judit Sabaté
Pere Pratdesaba
17 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:17h
Camprodon estrenarà festival d'estiu. Es tracta del Macroclima, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol amb Els Pets, Ramon Mirabet, El Pot Petit i Pau Alabajos com a caps de cartell. El parc de la Mare de la Font acollirà els concerts de la primera edició del certamen.

Els Pets presentaran el nou disc 1963 en la inauguració de divendres, juntament amb el grup revelació Alérgicas al Polen. Dissabte, El Pot Petit oferirà l’espectacle Vull cantar i vull ballar per a un públic familiar i a la nit Ramon Mirabet presentarà Free. Pau Alabajos clausurarà el festival acompanyat per una cinquantena de músics de la Societat Musical Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat.

Més enllà dels concerts, el Macroclima, comptarà amb un espai de village gratuït on hi haurà una àmplia oferta gastronòmica i un segon escenari. Les artistes Sara Roy, Esther i Gessamí Boada, tres veus emergents que estan creixent amb força arreu dels Països Catalans, seran les encarregades de posar música a aquest espai.

El nou festival es va anunciar per sorpresa aquest diumenge al matí, a la zona del Pont Nou de Camprodon, durant el tret de sortida de les actuacions musicals del Microclima. L’artista, Joan Colomo, va inaugurar la cinquena edició del festival que portarà a Camprodon un total de cinc concerts.

Pau Planas, director del festival, acompanyat de la regidora de Cultura, Maria Àngels Reixach, ho van explicar. Ho podeu veure al vídeo.