Ripoll s'il·lumina pel Dia Mundial de la Creu Roja i els 150 anys de presència a Catalunya

Junt amb Olot i Girona, són els municipis de les comarques gironines que participaran en aquesta iniciativa que es du a terme arreu de Catalunya

La font de la plaça Clarà s'il·luminarà per a commemorar el Dia Mundial de la Creu Roja.
La font de la plaça Clarà s'il·luminarà per a commemorar el Dia Mundial de la Creu Roja. | Martí Albesa.
Redacció
07 de maig del 2022
Diversos municipis de les comarques gironines es sumaran aquest diumenge, 8 de maig, a la commemoració del Dia Mundial de la Creu Roja i als 150 anys de la presència de la institució a Catalunya il·luminant de color vermell les façanes dels ajuntaments o d’altres edificis municipals. Aquesta iniciativa es durà a terme arreu de Catalunya com a mostra de suport a la tasca de Creu Roja.

A la Garrotxa, la font de la plaça Clarà d’Olot ha estat l’escollida pel Consistori per retre l’homenatge; a la ciutat de Girona s’il·luminarà de color vermell la façana de l’Ajuntament, la seu de la Diputació i el Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat de Catalunya; i, a Ripoll, el rellotge de la façana de l’Ajuntament i la seu del Consell Comarcal.

La presidenta provincial de la Creu Roja a Girona, Roser Llevat, agraeix “totes les mostres de suport rebudes des d’arreu del territori, així com les paraules de reconeixement i agraïment cap a la nostra feina en un dia tan especial”.

Llevat ha afegit que que “després dels moments tan complicats que hem viscut darrerament amb la pandèmia  o la crisi d’Ucraïna, veure l’afecte de la societat ens omple d’energia i entusiasme per continuar treballant amb determinació i estar cada dia més a prop de les persones que ho necessiten”.

Podreu veure les il·luminacions referides de les vuit del vespre fins a la mitjanit del dia 8 de maig a Girona i a Ripoll, mentre que a Olot la il·luminació es mantindrà tot el cap de setmana. També, podeu seguir l'esdeveniment a les xarxes socials amb l'etiqueta #DiaMundialCreuRoja.