Junts oficialitza l'aposta per Manoli Vega per substituir Jordi Munell

L'actual regidora de Promoció Econòmica serà la candidata de Junts a Ripoll a les municipals del 2023

Manoli Vega, candidata de Junts a Ripoll
Manoli Vega, candidata de Junts a Ripoll | Junts
Redacció
05 de maig del 2022
Actualitzat a les 16:32h
Era un secret a veus i ara ja és oficial: Manoli Vega serà la candidata de Junts a l’alcaldia de Ripoll en les eleccions municipals del maig del 2023. El seu nom ja es va donar per fet quan l'alcalde Jordi Munell va confirmar que no es tornaria a presentar i ara el partit ho ha comunicat públicament.

Vega, de 56 anys i empresària de professió, va ser escollida per unanimitat en una assemblea d’afiliats celebrada aquest dimecres. Accepta l’encàrrec de liderar la candidatura de Junts “amb la il·lusió i la convicció que seguirant treballant intensament per millorar el poble, la qualitat de vida dels veïns i donar-los més i millors oportunitats”.

“Agraeixo la confiança de l’alcalde, Jordi Munell, i de l’executiva local i comarcal de Junts. Aposto per la continuïtat de les polítiques que hem dut a terme així com del nostre tarannà, sempre dialogant i escoltant i tenint en compte les persones, per un Ripoll amb visió de futur, on siguem capaços de millorar el benestar de la gent i crear ocupació de qualitat”, va destacar Vega en ser escollida.

El coordinador comarcal de Junts, Joan Manso, per la seva banda ha celebrat “el pas endavant de la candidata, que té l’energia i l’empenta necessàries per liderar un projecte il·lusionant per al Ripoll dels propers anys”.

Manoli Vega és actualment regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Ripoll, un càrrec que ocupa des de les municipals de 2019. Prèviament, Vega ja havia estat regidora del 1999 a 2005, any en què va renunciar al càrrec per presidir la Unió de Botiguers de Ripoll.