Campdevànol prepara una intensa diada de Sant Jordi

Una gimcana, una taula rodona i una representació teatral acompanyaran les tradicionals parades de llibres i roses

La rosa i el llibre
La rosa i el llibre | Pixabay
Redacció
21 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:34h
Campdevànol ja ho té tot a punt per celebrar el Sant Jordi, després de dos anys marcats per la pandèmia. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’han organitzat diverses activitats que es portaran a terme durant el matí i migdia, i a la tarda es farà la tradicional entrega de premis del Certamen Literari de Campdevànol 2022 (podeu consultar aquí el programa).

Així doncs, dissabte a partir de les 10 del matí, la plaça Clavé quedarà plena de parades amb venda de llibres i roses, i durant tot el matí es farà una gimcana sobre llegendes de Campdevànol. A les 11 començarà un programa especial de Ràdio Campdevànol, que es farà a l’exterior, a la plaça Clavé, amb diferents entrevistes. A les 12 es continuarà amb una taula rodona amb escriptors locals. Ja al migdia es farà una lectura de textos, oberta a tothom, que acabarà amb un vermut popular.

Els actes començaran a les 4 de la tarda a la plaça de la Dansa, amb la representació teatral “Sant Jordi…i altres històries”, a càrrec del grup de teatre Sol Solet. El Centre Cívic acollirà, dues hores més tard, l’entrega de premis del 21è Certamen Literari de Campdevànol, amenitzat amb l’actuació de Mecànica Orgànica.