​Millores a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall de Ripoll

L'Ajuntament demana més inversió per al manteniment de les escoles públiques del municipi

Redacció
02 de setembre del 2021
Reformes a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall, aquest estiu.
Reformes a les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall, aquest estiu. | Aj. de Ripoll
Les escoles públiques de Ripoll Tomàs Raguer i Joan Maragall han decidit fer reformes i millores aquest estiu aprofitant el període de vacances. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, les tasques de millora i conservació als diferents centres educatius de la vila són una de les prioritats, amb l’objectiu de garantir les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat escolar.

En el cas de l'escola Tomàs Raguer, s'està reformant el lavabo vell canviant el terra, el revestiment i les instal·lacions. El cost de l'operació ha estat de gairebé 15.000 euros. D'altra banda, al centre Joan Maragall s'hi canvien els tancaments de set finestres que donen a la carretera de Barcelona, implementant PVC. El cost també serà de 15.000 euros, aproximadament. 

Està previst que les dues feines estiguin enllestides abans que els alumnes tornin a les classes aquest setembre. Tot i això, Des de l’Ajuntament de Ripoll se segueix demanant al departament d’Educació més inversió per al manteniment de les escoles del municipi.