El ribetà Sergi Carbonell busca micromecenes pel seu primer disc en solitari

"Sota la pell" serà un treball format per cançons inèdites interpretades amb piano

Redacció
15 d'abril del 2013
Sergi Carbonell, el teclista de Txarango, gravarà el seu primer disc.
Sergi Carbonell, el teclista de Txarango, gravarà el seu primer disc. | Txarango
Sergi Carbonell, el teclista de Txarango, gravarà el seu primer disc. Foto: Txarango

El ribetà Sergi Carbonell s'ha decidit a gravar el primer disc en solitari. El teclista de Txarango ha apostat pel micromecenatge per finançar el projecte Sota la pell. Ho ha fet a més amb la nova plataforma totSuma, que té com a fet diferencial “la seva vocació social i compromís amb la construcció nacional catalana”. Tot sembla indicar que el projecte de Carbonell tirarà endavant ja que ha superat el 75% dels 1.200 euros que demanava pel disc.

El músic de Ribes de Freser fa unes setmanes va penjar al Youtube dues cançons de piano que havia composat temps enrere. “Pluja de llum” i “Sota la pell” van ser molt ben rebudes pel seu entorn. “Va ser una decisió difícil ja que aquestes cançons em mostren despullat davant del món” explica. “Però va ser una bona decisió i això m'ha fet plantejar el repte de gravar un disc sencer de cançons pròpies interpretades amb piano”.

El projecte Sota la pell pren el nom d'una de les cançons. Demana 1.200 euros per finançar part d'un procés que consta de creació –algunes cançons tot just són esbossos-, la gravació i la posterior edició. Carbonell pretén gravar el disc el maig, fer la masterització i el disseny gràfic el juliol i dur-lo a fàbrica el juliol. El pianista ha apostat per fer una tirada molt curta, pràcticament les justes pels micromecenes. “D'aquesta manera també vull donar un valor afegit i d'exclusivitat a un disc que es farà gràcies a la col·laboració de tots els sumadors” explica. De moment, a vint dies per acabar el repte, ja hi ha més de 40 persones que han aportat 918 dels 1.200 euros necessaris.