Quico Ortega
Quico Ortega
18/06/2019
El descens en les vendes del nadal del 2017 va generar un estoc que ha condicionat el 2018 | Al mercat interior, però, les expedicions van ser de 79,3 milions d’ampolles, enfront dels 90,2 milions del 2017 | La producció de Cava Gran Reserva o superior puja un 20,3% | Lituània (+85%), Polònia (+45%) o Rússia (+28%), els mercats que més creixen
Imatge il·lustrativa
06/06/2019
La Cavacursa de Caves Giró Ribot arriba a la cinquena edició amb èxit de participació amb més de 360 participants
03/05/2019
Tant Damià Deàs com Pere Guilera, els presidents de l'Institut del Cava i Pimecava, valoren molt positivament la reunió.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
20/02/2019
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
30/01/2019
Els nou cellers que integren la marca han formalitzat avui la baixa de la DO Cava davant la falta de consens amb el Consell Regulador per permetre la convivència de les dues marques a l’etiqueta | Les primeres ampolles de Corpinnat sortiran al mercat aquesta primavera
Imatge il·lustrativa
24/12/2018
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
14/11/2018
La visita posarà en valor el llegat de la tradició familiar i acabarà amb un tast del nou cava d’edició limitada RNG20 de la collita 1997
Imatge il·lustrativa
31/10/2018
El Tasto vol demostrar que es pot fer qualitat i acompanyar-la d’un disseny jove i atractiu | Carol Vallès ha iniciat un canvi generacional que, amb 2 anys, el portarà tenir tots els caves ecològics i amb varietats autòctones
Pere Llopart en un dels seus parlaments
Pere Llopart en un dels seus parlaments | Rita Lamsdorff
Ramon Francàs
24/10/2018
La Confraria del Cava Sant Sadurní ret homenatge a la trajectòria personal del president de les caves Llopart de Subirats | Pere Llopart diu que el sector ha de reflexionar després d’haver “trontollat bastant” | La Confraria també reconeix la tasca de l’expresident Toni de la Rosa Torelló i fa confrare d’honor al publicista que va crear les ‘bombolles’ de Freixenet
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
22/10/2018
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
Torna el Cavatast
Torna el Cavatast | Ajuntametn de Sant Sadurní d'Anoia
05/10/2018
Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
21/09/2018
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
10/07/2018
Itàlia ha liderat l'enorme pujada de l'escumós en el comerç mundial en els últims anys, ja que el 2009 va exportar el mateix que Espanya i França i ara, exporta el doble | El Champagne va suposar el 31% dels ingressos totals per exportació de vi a França, enfront del 13% que van representar el Prosecco i el Cava.
Imatge il·lustrativa
27/06/2018
Vilarnau s'ha convertit en l'únic celler de Sant Sadurní d'Anoia amb la certificació "Wineries for Climate Protection" | L'obtenció d'aquest títol reconeix el compromís amb el desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic
11/06/2018
Comencen les activitats d'estiu, amb el Tast amistós a la fresca i elsTastos de Cava al mar a l'Eno·veler, i també comencenles inscripcions per a la CAMINADA ENO·GASTRONÒMICA PER LES VINYES el 14 de juliol
Imatge il·lustrativa
06/06/2018
Aquest matí s'ha presentat la segona edició del Cava Market, que comptarà amb una trentena de cellers i restauradors
Imatge il·lustrativa
03/06/2018
L’acord posa de manifest la bona relació existent entre les dues patronals i la voluntat d’unió del sector elaborador
Imatge il·lustrativa
25/04/2018
Sis cavistes, un fabricant de plantes d'envasat, un surera i cinc centres d'investigació s'uneixen en un projecte d'I + D per millorar el posicionament del cava al mercat internacional
Imatge il·lustrativa
14/04/2018
L’entitat repartirà 8.000 punts de llibre durant la Diada, en una campanya conjunta amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i l’emissora RAC1
Imatge il·lustrativa
10/04/2018
Del 4 al 27 de maig tindrà lloc la segona edició de La Primavera del Cava, un projecte que promou l’enoturisme al Penedès | Els cellers Agustí Torelló Mata, Codorníu, Freixenet, Giró Ribot, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins El Cep obriran les seves portes en un programa únic per gaudir de la primavera entre vinyes
Pere bonet, president del Consell Regulador del Cava
Pere bonet, president del Consell Regulador del Cava
05/04/2018
La DO Cava creix un 3% en volum i un 6,5% en valor en 2017 | Catalunya i l'Estat recuperen les vendes un 4,7%
Imatge il·lustrativa
12/03/2018
Prowein és la fira de referència del sector a nivell mundial | Aquest any l’Institut del Cava coordina un espai amb 14 cellers elaboradors de Cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
07/03/2018
Pimecava continuarà potenciant els caves Premium -Reserva i Gran Reserva- i desenvolupant la central de compres vitivinícoles | La patronal vol repetir el juny, l’Experiència Gran Reserva
Imatge il·lustrativa
05/03/2018
El cava rosat de Vilarnau ha estat elegit el millor cava rosat a Mundus Vini
Imatge il·lustrativa
Guillem Carol | 3 comentaris
05/03/2018
«L’enorme fragmentació del sector dificulta la construcció d’un únic discurs... Ara bé, que sigui complicat no vol dir, com alguns apunten, que sigui impossible»
Imatge il·lustrativa
02/03/2018
Recomanem 8 caves Brut Nature amb diferents criançes i preus.
Damià Deàs, gerent de Vilarnau
Damià Deàs, gerent de Vilarnau | Quico Ortega
Ramon Francàs
06/02/2018
Assoleix una facturació de 6,5 milions d’euros amb una producció d’1,2 milions d’ampolles | Vol guanyar més pes a les cartes dels restaurants de nivell mig-alt, i ser present entre les millors ofertes d’escumosos a copes | Suma a la seva oferta enoturística una instal·lació on mostrar aspectes tradicionals en l’elaboració artesana d’un cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
18/01/2018
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Màrius Fuertes
09/01/2018
Màrius Fuertes (Girona, 1970). És enòleg i especialista en tast sensorial. Ha escrit llibres com "El vi neix a la vinya". Actualment és consultor enològic de varis cellers nacionals i internacionals.
Imatge il·lustrativa
29/12/2017
Aprofitant les festes nadalenques, Llopart llança al mercat el seu nou Integral 2015 en ampolla Magnum, de producció limitada a 3000 ampolles.
Pàgina 1 de 4