Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
cuina on-line
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Laura Conde
Idees per ampliar els receptaris de la mà dels millors xefs del moment.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
El confinament està fent aflorar els dots culinaris més inesperats a cadascú de nosaltres | La Laura Conde ens ensenya 8 errors que no podem cometre quan fem croquetes
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Foto: Joan Nebot
Foto: Joan Nebot
Joan Nebot
Jean Leon i Torelló a les experiències gastronòmiques que l’Snow Club Gourmet de Grandvalira ofereix a més de 2.000 metres d’altitud
Restaurant Bages964
Restaurant Bages964 | Oscar Mata
Wine Bar i restaurant Bages964 són les dues experiències gastronòmiques que culminen la segona fase del projecte d'ampliació del celler.
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Cervesa artesana, melmelada, oli, sobrassada, formatge o ratafia són productes típics de la nostra cultura | Recuperem un article on la Laura Conde fa una tria de set productes kilòmetre 0
CUINERES I VI
Zhou Mengxin
Zhou Mengxin | restaurant Somiatruites
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Zhou Mengxin, coxef del restaurant Somiatruites d'Igualada (Barcelona), és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
ESTRELLES MICHELIN
Homenatge a Ruscalleda a la gala de les estrelles Michelin
Homenatge a Ruscalleda a la gala de les estrelles Michelin | ACN
La cuina catalana és una de les més prestigioses internacionalment i la més preuada a l'emblemàtica llista gastronòmica
ESTRELLES MICHELIN
Jodi Cruz, al restaurant Angle
Jodi Cruz, al restaurant Angle | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
Imatge il·lustrativa
‘Xerigots a casa’ és un nou concepte de botiga on-line de formatges i activitats relacionades amb el formatge
CUINERES I VI
Núria Gironès amb el cap de cuina Jordi Juan
Núria Gironès amb el cap de cuina Jordi Juan
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Núria Gironès, de Ca l'Isidre, és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Imatge il·lustrativa
La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya
Quim Casellas, Mireia Torres i Sergi Castro
Quim Casellas, Mireia Torres i Sergi Castro
Una seixantena de persones assisteixen a un ViArt dedicat a la cuina creativa
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Lactium
Tots els guanyadors del Concurs Lactium, Oriol Brugués a baix, girat mirant a la dreta.
Tots els guanyadors del Concurs Lactium, Oriol Brugués a baix, girat mirant a la dreta. | Twitter @prodeCAT
El guardó del Concurs Lactium torna a caure a Osona per tercer any consecutiu
agricultura
Imatge il·lustrativa
Es tracta d’una de les competicions internacionals de més prestigi al món en este sector
Celler Capçanes
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La població del Priorat acull el 3 de maig una vetllada per aprofundir en els vins de garnatxa negra acompanyats de tapes d'estrella Michelin i l'actuació de Gerard Quintana
Setmana Santa 2019
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
restaurants
Imatge il·lustrativa
El restaurant de la Familia Torres, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana
Consum
Un pastisser treballa la massa per fer un tortell de Reis
Un pastisser treballa la massa per fer un tortell de Reis | ACN
El president del gremi afirma que els catalans opten cada cop més per productes artesans "sense conservants i acabats de fer"
Cuina
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin.
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin. | Guia Michelin
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
gastronomia
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Els germans Ricard i Jordi Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, s’imposen en el concurs que celebra el centenari d’aquest dolç, i que ha tingut lloc al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
reataurants
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Pàgina 1 de 4
Imatge il·lustrativa
Foto: The New York Times
Bohigas, Loxarel i Alta Alella són 3 dels 15 vins que recomana Eric Asimov al rotatiu americà
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Catalunya també és un gran país de vins blancs, i no hi ha dubte que aquests no paren d’emergir | Proposem una selecció molt especial que recull deu d’aquests blancs (11 mostres) d’entre el gran ventall de productes situats per sota dels 20 euros.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Si The Magnificent Seven -Els set magnífics- fossin vins negres, pel Ramon Francàs serien aquests...
Imatge il·lustrativa
El celler Cara Nord recupera varietats tradicionals des dels seus inicis, elaborant fins a 800 metres d'alçada
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)