societat
Els germans Roca en una imatge d'arxiu
Els germans Roca en una imatge d'arxiu | ACN
El Normal es crea amb la voluntat que sigui "un restaurant normal" en "una ciutat normal"
Cheescakes a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Pasté Barcelona
Lourdes López
Barcelona viu una mena de 'Cheescake fever' amb multiplicitat d'opcions a domicili
cuineres i vi
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
alimentació
Cucs de la farina
Cucs de la farina | Europa Press
La UE té set mesos per confirmar l'arribada dels cucs de la farina als supermercats
Nadal
El torró, producte estrella de Nadal
El torró, producte estrella de Nadal | Adrià Costa
Àlvar Llobet | 1 comentari
Les tauletes que surten dels obradors estan fetes amb productes de qualitat
Caldereta de llamàntol del Majestic
Caldereta de llamàntol del Majestic
Lourdes López
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
Mapa interactiu
Imatge il·lustrativa
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
restaurants amb estrella Michelin
Entrada del restaurant Cinc Sentits
Entrada del restaurant Cinc Sentits | Cinc sentits
Atempo i Quatre Molins s'estrenen a la guia vermella amb la primera, i L'Aliança 1919 d'Anglès la recupera
la tunateca
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes.
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes. | Tunateca
Lourdes López
Broqueta d’ull a la brasa, crocant d'orella fregida... Ekaitz Apraiz explora les possibilitats dels menuts marins i mira la Guía Michelin
nadal 2020
Imatge del millor panettone de l'Estat
Imatge del millor panettone de l'Estat | Xocosave
El secret és la massa mare i una preparació lenta de fins a quatre dies
Gelat de Territori
Imatge il·lustrativa
El cuiner treu la gamma Gelats de Territori per Nadal amb Llopart, Torrons Vicens i xocolata Jolonch
coronavirus
Un bar tancat, a la Sagrera.
Un bar tancat, a la Sagrera. | Adrià Costa
A partir del 23 de novembre, bars i restaurants podran obrir de les sis del matí fins a les 21.30 hores amb les terrasses al 100% d'aforament
El millor Panettone Artesà
Imatge il·lustrativa
La pastisseria Xocosave de Riudoms (Tarragona), liderada per Adan Sáez, ha guanyat la cinquena edició del concurs organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona
restaurants vegetarians barcelona
Imatge il·lustrativa
Rasoterra
Lourdes López
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
GoXo a Barcelona
Dabíz Muñoz obre el restaurant
Dabíz Muñoz obre el restaurant
Lourdes López
El cuiner de DiverXo, amb 3 estrelles Michelin, i StreetXo, inaugura un pop-up del seu exitós delivery a la capital catalana que pot convertir-se en restaurant
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
línia d'ajuts a la restauració
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Sergi Cortés
El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
entrevista
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Carn a la brasa Barcelona
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
EL millor croisant de l'Estat
Imatge il·lustrativa
Lourdes López
Andreu Sayó Ferrer, de la pastisseria centenària, Brunells, a Ciutat Vella, rep el guardó en la seva reobertura, després de dos anys tancat | El concurs del Gremi de Pastisseria de Barcelona celebra la seva XIII edició amb mesures excepcionals per la Covid
Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"
entrevista
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
entrevista
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Imatge il·lustrativa
La nova experiència ‘Entre Copes’ inclou un tast a l’aire lliure dels seus quatre vins de finca
entrevista
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
entrevista
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Francesc Molins, propietari i director de Cal Xirricló de Balaguer ens respon unes preguntes
entrevista
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
entrevista
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
entrevista
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
Pàgina 1 de 5
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
Les exportacions de vi català als Estats Units inicien un període de quatre mesos sense aranzels addicionals.
Les exportacions de vi català als Estats Units inicien un període de quatre mesos sense aranzels addicionals. | Pixabay
El nou govern Biden acorda amb la Unió europea la retirada immediata durant quatre mesos dels aranzels imposants per Donald Trump arran de la disputa entre Airbus i Boeing
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.