reataurants
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
gastronomia
Imatge il·lustrativa
El pastisser barceloní Albert Roca revalida el guardó que ja va guanyar l’any 2009
Millennials
Imatge il·lustrativa
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
Torres
Imatge il·lustrativa
La variada carta inclou des dels clàssics ous benedictins a originals plats freds de carn o peix o postres per delectar els paladars més exigents
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Imatge il·lustrativa
En un acte presidit pel Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Elias, va fer entrega dels diplomes als 38 alumnes finalitzadors
torres
Imatge il·lustrativa
La nova carta del restaurant de la Família Torres reforça l’aposta per plats mediterranis amb influències internacionals, basats en productes de temporada | Amb més d’un centenar de referències, La Vinoteca Torres proposa experiències singulars per experimentar i gaudir amb el vi
LACTIUM
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
En el seu desè aniversari, el Lactium es consolida com una de les grans fires del formatge artesà català
El projecte, nascut a l’entorn de la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC), es gestionarà des d’una nova cooperativa de serveis a l’empara del projecte Singulars | Dilluns, 5 de març, hi ha una primera trobada de cooperatives i empreses del sector per donar forma al projecte
Vins catalans a San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco | Barcino
Alicia Andreu
Barcino és un restaurant del grup americà Absinthe Group (TAG) que serveix tapes i vins catalans al centre de San Francisco
L'acte tindrà lloc el dijous 25 de gener a les 20.00h al restaurant vilafranquí El Cigró d’Or
CUINA
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
restaurants
Imatge il·lustrativa
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016 | Fòrum Gastronòmic
Tots ells prioritzen el producte de proximitat i estan compromisos amb la sostenibilitat
forum gastronòmic
Imatge il·lustrativa
El Fòrum Gastronòmic Girona se celebrarà al Palau de Congressos i Palau de Fires del 19 al 21 de novembre del 2017
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Una pastisseria de Roda de Ter (Barcelona) s’ha imposat als prop de mig centenar de participants del certamen
gastronomia
Imatge il·lustrativa
​El concurs per trobar el ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ arriba a la seva 10a edició | Obertes les inscripcions per al certamen, que se celebrarà el 3 d’octubre a l’Escola de Pastisseria de Barcelona
restaurants
Imatge il·lustrativa
12 restaurants de Barcelona ofereixen una tapa per un euro que es destinarà íntegrament a 12 entitats sense ànim de lucre | La II edició d’aquesta iniciativa ha finalitzat amb una recaptació de 33.004 euros, un 22% més que l’any anterior
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
restaurants
Imatge il·lustrativa
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
Gastronomia
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats | ACN
L'establiment no recupera la corona perduda l'any passat | L'Eleven Madison Park de Nova York, medalla d'or del 2017 segons la revista "Restaurant"
gastronomia
Imatge il·lustrativa
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
fires
Imatge il·lustrativa
​Swiss Màster Cheese torna a Barcelona l'1 d'abril | El guanyador del tast de formatges suïssos rebrà el seu pes en formatge
restaurants
Imatge il·lustrativa
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
olis
El president, Carles Puigdemont, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, amb els representants de les DOP i els guardonats
El president, Carles Puigdemont, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, amb els representants de les DOP i els guardonats | Jordi Bedmar
A l’acte hi assisteixen els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli | Les cinc denominacions d’origen d’oli d’oliva aglutinen 92 empreses i elaboren 12.000 tones anuals d'oli certificat
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
La campanya es durà a terme cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny i se celebraran un total de 31 sopars | Tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu per commemorar que es compleixen 150 anys de la primera referència escrita sobre aquesta elaboració al nostre país
territori
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones.
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones. | ACN Busquets L.
El nombre de llicències expedides s'ha reduït al voltant del 20% els darrers dos anys
Pàgina 1 de 3
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren
Imatge il·lustrativa
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social | Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any