Restauració
L'establiment del carrer dels Gavatxons
L'establiment del carrer dels Gavatxons | Nebridi Aróztegui
Els responsables expliquen que han tingut un problema de subministrament de matèria primera i per això han abaixat la persiana de manera temporal
gastronomia
El Racó, de Granollers, ha estat guardonat per la seva coca de llardons.
El Racó, de Granollers, ha estat guardonat per la seva coca de llardons. | Sr y Sra Cake
La Fleca Rovira i El Racó, premiades per la seva coca de llardons i per la de fruita i pinyons
Gastronomia
Alvocats
Alvocats | Europa Press
Al mercat hi ha actualment mig centenar de tipologies d'aquesta fruita
TELEVISIÓ
Marc Ribas, entrevistat al seu restaurant de Terrassa
Marc Ribas, entrevistat al seu restaurant de Terrassa | Adrià Costa
El cuiner i presentador de Terrassa mostra en un vídeo les entranyes d'un dels capítols de la nova temporada
societat
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El propietari de Diverxo ha tastat el líquid i estudia incorporar-lo com un ingredient més
enquesta del ceo
Quatre dels grans plats de la gastronomia catalana
Quatre dels grans plats de la gastronomia catalana | ND
La darrera enquesta del CEO va preguntar als ciutadans de Catalunya quins creien que era el plat de la nostra gastronomia més representatiu
cuina
Els bunyols de bacallà han de quedar ben esponjosos
Els bunyols de bacallà han de quedar ben esponjosos | Ajuntament de Sidamon
La cuinera osonenca detalla el procediment ideal per preparar-los aquesta Quaresma
menjar
Un visitant del Mobile menjant un bombó dels germans Roca
Un visitant del Mobile menjant un bombó dels germans Roca | ACN
El Celler de Can Roca i el MWCapital presenten una degustació de dolços que marida imatges 360 graus amb gustos diferents
fruits secs
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Cuina
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
La cuinera catalana afirma al "Tot es mou" de TV3 que els catalans no ho saben fer correctament
CIMERA A BARCELONA
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Equip del restaurant Noma
Equip del restaurant Noma | Web Noma
El seu creador, René Redzepi va revelar al The New York Times: "És insostenible... financera i emocionalment, simplement no funciona".
Imatge il·lustrativa
Pixabay
No us espereu les típiques comptes amb fotografíes perfectes de menjar, aquestes segur que us sorprendran
menjar
Ous ferrats escampats en una paella
Ous ferrats escampats en una paella | Wikipedia Commons
Amb aquesta tècnica evitaràs que la clara s'escampi lliurement per la paella i aconseguiràs ous de revista
El torró, producte estrella de Nadal
El torró, producte estrella de Nadal | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Les tauletes que surten dels obradors estan fetes amb productes de categoria
maridatge
Imatge il·lustrativa
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Gastronomia
Lluc Crusellas al costat de l'elefant de xocolata que s'exposa a El Carme Pastisseria de Vic.
Lluc Crusellas al costat de l'elefant de xocolata que s'exposa a El Carme Pastisseria de Vic. | I.G
Irene Giménez Vinyet
El mestre munta a El Carme Pastisseria l'elefant de tres metres d'alçada amb el qual va deixar bocabadats els jutges del World Chocolate Masters
menjar
El mètode de congelació és important per garantir la seguretat dels aliments
El mètode de congelació és important per garantir la seguretat dels aliments | Getty Images
Cal anar alerta amb el mètode de congelació per evitar perdre les propietats dels productes ni provocar risc de seguretat alimentària
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.
Lo Petit Sommelier
Lo Petit Sommelier
La capital del Priorat augmenta l'oferta amb un bar de vins on tots els cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat hi són representats
Televisió
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa | TV3
El veterà restaurant Tasca Bohèmia de Tortosa aconsegueix el primer lloc del popular programa de restauració de TV3
GASTRONOMIA
La gala d'entrega de les estrelles Michelin ha aplegat els representants dels millors restaurants a Toledo
La gala d'entrega de les estrelles Michelin ha aplegat els representants dels millors restaurants a Toledo | EuropaPress
Els germans Sergio i Javier Torres, de la Cocina Hermanos Torres de Barcelona, aconsegueixen la tercera estrella i fan el salt a l'elit mundial
RÀNQUINGS
Ernest Casi, al seu forn.
Ernest Casi, al seu forn. | Oriol Sánchez
El producte ecològic i de proximitat del 1904 Forn de Pa ha estat reconegut entre els 100 establiments de La Ruta Espanyola del Bon Pa
GASTRONOMIA
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022 | Gremi de Pastissers de Barcelona
Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata
Imatge il·lustrativa
El formatge Garrotxa de Formatges Muntanyola d'AMPANS obté una medalla d’or i una de bronze als World Cheese Awards 2022
Imatge il·lustrativa
Restaurant Coque
​Roben 132 ampolles de vi del restaurant Coque de Madrid inutilitzant el sistema de seguretat
castanyada
Els panellets, els reis de la castanyada.
Els panellets, els reis de la castanyada. | Juanma Peláez
El massapà, un dels factors més importants a tenir en compte per distingir uns panellets dels altres
vi
El president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, el xef Jesús Gimena, i el periodista Rafa Gimena
El president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, el xef Jesús Gimena, i el periodista Rafa Gimena | Como Pomona
La proposta inclou una trentena de cellers de la DO, sis dels quals del Pallars, amb l'objectiu de reivindicar vins locals
alimentació
Uns ous dins un paquet, en una imatge d'arxiu
Uns ous dins un paquet, en una imatge d'arxiu | Unsplash
L'origen de situar els ous de 12 en 12 és per un motiu pràctic però també té a veure amb les matemàtiques
vi català
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro
Els concursants i Marc Ribas, a Can Sidro | TV3
Xavier Bassa
Acaba de començar la nova temporada del Joc de Cartes i hem vist com el vi ha desaparegut del programa i ja no és un element a valorar
Pàgina 1 de 9
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Temps de Vi
Vins, gastronomia i música seran els protagonistes a aprtir del 8 de juny a Vilanova
Imatge il·lustrativa
Família Torres, Albet i Noya, Estel d’Argent, U mes U, Aymar i Parató aconsegueixen les medalles d’or
Imatge il·lustrativa
Grup Freixenet, entre les 100 millors empreses per treballar a Espanya, segons la llista anual publicada per Forbes.
Imatge il·lustrativa
Temps de Vi
Vins, gastronomia i música seran els protagonistes a aprtir del 8 de juny a Vilanova