LACTIUM
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
01/01/1970
En el seu desè aniversari, el Lactium es consolida com una de les grans fires del formatge artesà català
01/01/1970
El projecte, nascut a l’entorn de la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC), es gestionarà des d’una nova cooperativa de serveis a l’empara del projecte Singulars | Dilluns, 5 de març, hi ha una primera trobada de cooperatives i empreses del sector per donar forma al projecte
Vins catalans a San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco | Barcino
Alicia Andreu
01/01/1970
Barcino és un restaurant del grup americà Absinthe Group (TAG) que serveix tapes i vins catalans al centre de San Francisco
01/01/1970
L'acte tindrà lloc el dijous 25 de gener a les 20.00h al restaurant vilafranquí El Cigró d’Or
CUINA
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
01/01/1970
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
01/01/1970
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
01/01/1970
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016 | Fòrum Gastronòmic
01/01/1970
Tots ells prioritzen el producte de proximitat i estan compromisos amb la sostenibilitat
forum gastronòmic
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El Fòrum Gastronòmic Girona se celebrarà al Palau de Congressos i Palau de Fires del 19 al 21 de novembre del 2017
gastronomia
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Una pastisseria de Roda de Ter (Barcelona) s’ha imposat als prop de mig centenar de participants del certamen
gastronomia
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
​El concurs per trobar el ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ arriba a la seva 10a edició | Obertes les inscripcions per al certamen, que se celebrarà el 3 d’octubre a l’Escola de Pastisseria de Barcelona
restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
12 restaurants de Barcelona ofereixen una tapa per un euro que es destinarà íntegrament a 12 entitats sense ànim de lucre | La II edició d’aquesta iniciativa ha finalitzat amb una recaptació de 33.004 euros, un 22% més que l’any anterior
gastronomia
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
Gastronomia
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats | ACN
01/01/1970
L'establiment no recupera la corona perduda l'any passat | L'Eleven Madison Park de Nova York, medalla d'or del 2017 segons la revista "Restaurant"
gastronomia
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
fires
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
​Swiss Màster Cheese torna a Barcelona l'1 d'abril | El guanyador del tast de formatges suïssos rebrà el seu pes en formatge
restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
olis
El president, Carles Puigdemont, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, amb els representants de les DOP i els guardonats
El president, Carles Puigdemont, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, amb els representants de les DOP i els guardonats | Jordi Bedmar
01/01/1970
A l’acte hi assisteixen els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli | Les cinc denominacions d’origen d’oli d’oliva aglutinen 92 empreses i elaboren 12.000 tones anuals d'oli certificat
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La campanya es durà a terme cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny i se celebraran un total de 31 sopars | Tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu per commemorar que es compleixen 150 anys de la primera referència escrita sobre aquesta elaboració al nostre país
territori
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones.
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones. | ACN Busquets L.
01/01/1970
El nombre de llicències expedides s'ha reduït al voltant del 20% els darrers dos anys
Unesco
Méndez de Vigo, menjant unes tapes.
Méndez de Vigo, menjant unes tapes. | Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Roger Tugas | 2 comentaris
01/01/1970
Méndez de Vigo va defensar en campanya electoral que impulsaria la candidatura, però ara reconeix que el procés no és tan senzill per la llista d'espera existent | El ministre va assegurar que, si alguna cosa uneix els espanyols, aquesta són "les truites de patates, les croquetes, l'amanida russa i les patates braves"
estrelles michelin
Mapa: de les estrelles Michelin
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
01/01/1970
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
Gastronomia
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
01/01/1970
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Restaurants
Una parella de la Guàrdia Urbana a la Rambla de Barcelona
Una parella de la Guàrdia Urbana a la Rambla de Barcelona | Jordi Bes
FORUM GASTRONÒMIC
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El grup d’assessorament Vilar Riba, juntament amb Fòrum Gastronòmic, impulsen la cinquena edició del Fòrum Empresa | Se celebrarà el dilluns 24 d’octubre
FORUM GASTRONÒMIC
Joan i Jordi Roca en l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona
Joan i Jordi Roca en l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona | Fòrum Gastronòmic
01/01/1970
Fòrum Gastronòmic, en col·laboració amb La Vanguardia, atorga, un any més, aquest reconeixement
Pàgina 1 de 3
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Els penedesencs Cultivare Xarel·lo i Sumoll-Samsó s’enduen dues de les tres medalles d’or concedides a vins catalans
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 2 comentaris
01/01/1970
Un recorregut per la Catalunya vinícola per descobrir vuit rosats que heu de tastar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2004 y Marimar Estate Mas Cavalls 2014 són els vins que ha escollit El Celler de Can Roca pels sopars | El luxós ressort Moon Palace del carib mexicà oferirà els sopars els dies 8 i 9 de maig | L’objectiu és recaptar fons per a la reconstrucció d’escoles a Ciutat de Mèxic afectades pel terratrèmol de l’any passat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Carmí Rosat de Caves llopart, una bona opció per Sant Jordi
Vídeo amb les impressions dels participants
Vídeo amb les impressions dels participants
01/01/1970
Resum en vídeo de la Cavacursa de Giró Ribot | Enguany ha comptat amb més de 360 participants, que van gaudir d’una jornada festiva tot i el mal temps
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Llopart obté el reconeixement de les Flandes dels Casots com a Paratge Qualificat dins la DO Cava
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El vi icona de Domènech.Vidal, reconegut amb el Spanish Wine Trophy del concurs International Wine Challenge