CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
restaurants
Imatge il·lustrativa
El restaurant de la Familia Torres, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana
Consum
Un pastisser treballa la massa per fer un tortell de Reis
Un pastisser treballa la massa per fer un tortell de Reis | ACN
El president del gremi afirma que els catalans opten cada cop més per productes artesans "sense conservants i acabats de fer"
Cuina
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin.
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin. | Guia Michelin
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
gastronomia
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Els germans Ricard i Jordi Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, s’imposen en el concurs que celebra el centenari d’aquest dolç, i que ha tingut lloc al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
reataurants
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
gastronomia
Imatge il·lustrativa
El pastisser barceloní Albert Roca revalida el guardó que ja va guanyar l’any 2009
Millennials
Imatge il·lustrativa
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
Torres
Imatge il·lustrativa
La variada carta inclou des dels clàssics ous benedictins a originals plats freds de carn o peix o postres per delectar els paladars més exigents
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Imatge il·lustrativa
En un acte presidit pel Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Elias, va fer entrega dels diplomes als 38 alumnes finalitzadors
torres
Imatge il·lustrativa
La nova carta del restaurant de la Família Torres reforça l’aposta per plats mediterranis amb influències internacionals, basats en productes de temporada | Amb més d’un centenar de referències, La Vinoteca Torres proposa experiències singulars per experimentar i gaudir amb el vi
LACTIUM
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
En el seu desè aniversari, el Lactium es consolida com una de les grans fires del formatge artesà català
El projecte, nascut a l’entorn de la Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa (XAREC), es gestionarà des d’una nova cooperativa de serveis a l’empara del projecte Singulars | Dilluns, 5 de març, hi ha una primera trobada de cooperatives i empreses del sector per donar forma al projecte
Vins catalans a San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco
Cuina inspirada en Catalunya i maridada amb vins catalans al centre de San Francisco | Barcino
Alicia Andreu
Barcino és un restaurant del grup americà Absinthe Group (TAG) que serveix tapes i vins catalans al centre de San Francisco
L'acte tindrà lloc el dijous 25 de gener a les 20.00h al restaurant vilafranquí El Cigró d’Or
CUINA
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
restaurants
Imatge il·lustrativa
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016
Guardonats fins avui, des del 2009 fins el 2016 | Fòrum Gastronòmic
Tots ells prioritzen el producte de proximitat i estan compromisos amb la sostenibilitat
forum gastronòmic
Imatge il·lustrativa
El Fòrum Gastronòmic Girona se celebrarà al Palau de Congressos i Palau de Fires del 19 al 21 de novembre del 2017
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Una pastisseria de Roda de Ter (Barcelona) s’ha imposat als prop de mig centenar de participants del certamen
gastronomia
Imatge il·lustrativa
​El concurs per trobar el ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ arriba a la seva 10a edició | Obertes les inscripcions per al certamen, que se celebrarà el 3 d’octubre a l’Escola de Pastisseria de Barcelona
restaurants
Imatge il·lustrativa
12 restaurants de Barcelona ofereixen una tapa per un euro que es destinarà íntegrament a 12 entitats sense ànim de lucre | La II edició d’aquesta iniciativa ha finalitzat amb una recaptació de 33.004 euros, un 22% més que l’any anterior
gastronomia
Imatge il·lustrativa
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
restaurants
Imatge il·lustrativa
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
Gastronomia
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats | ACN
L'establiment no recupera la corona perduda l'any passat | L'Eleven Madison Park de Nova York, medalla d'or del 2017 segons la revista "Restaurant"
Pàgina 1 de 3
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava