01/01/1970
A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització | Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa
enoturisme
01/01/1970
La visita començarà a les 10 h del matí i més tard, a les 12 h, es celebrarà l'esmorzar calçotada | També s'ofereix la possibilitat de participar en un taller de pintura al vi
enoturisme
01/01/1970
El diumenge 11 de febrer, de 10 a 14h, l'Heretat Llopart de Subirats organitza una passejada per contemplar el paisatge d'hivern
vins de pedra
01/01/1970
El dissabte 3 i diumenge 4 de març de 2018, a Montblanc , Vins de Pedra organitza una calçotada entre vinyes | La Marta , de Vins de Pedra , descobrirà el Montblanc més Medieval i tota la seva història, mentre es tasten els seus vins
Jornades enoturisme
01/01/1970
L'Institut del Cava organitza unes jornades sobre comercialització de l'enoturisme a Sant Sadurní del Penedès els propers 15 i 16 de febrer | La periodista Ruth Troyano avança unes preguntes a tres dels ponents estrella de les enojornades | Us podeu inscriure a les jornades mitjançant el lloc web www.enojornadas.com
Institut del cava
01/01/1970
Se celebraran el 15 i 16 de febrer a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) | Van dirigides a cellers i empreses del sector turístic de tota Espanya
museus del vi
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra
Empordà
01/01/1970
L'hivern és un moment perfecte per visitar l'Empordà. Els seus cellers, restaurants, museus i botigues s'adapten oferint-vos propostes per passar caps de setmana inoblidables | Us proposem deu activitats d'enoturisme per aquestes dates
enoturisme
01/01/1970
Mas Blanch i Jové obre les portes aquest diumenge dia 12 de novembre de 10 a 13 h | Sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i l’oli verd nou
Eco Wine Resort
01/01/1970
Un nou concepte slow-life que combinarà el vi, la gastronomia, l'esport, la natura i la sostenibilitat | A principis de l’any 2019, l’Eco Wine Resort de l’Oller del Mas tindrà en funcionament totes les instal·lacions i es situarà entre els 10 referents mundials en turisme sostenible
cellers
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable
Terra remota
Ramon Francàs
01/01/1970
«Elaboren vins de gamma alta i fins i tot l’icònic Usted, que s’enfila a un PVP de 200 euros. Tots els seus vins, excepte un, són emparats per la DO Empordà...»
enoturisme
01/01/1970
Totes les empreses que es trobin dins l’àmbit de la DO Penedès poden sol·licitar la seva incorporació a enoturismePENEDÈS
enoturisme
01/01/1970
El Celler enfoca aquest setembre l’enoturísme amb un conjunt d’activitats relacionades amb la verema; Tast de most i Esmorzar de verema
DO Empordà
01/01/1970
Els primers 10 dies de setembre els cellers de la DO Empordà i la pròpia denominació d'origen ofereixen activitats de verema
verema 2017
01/01/1970
‘Matins de verema’ i ‘Del cep a la copa’, considerades ‘Millor esdeveniment enoturístic’ a l’última edició del Wine Tourism Challenge
verema del cava
01/01/1970
Cada cap de setmana de setembre, un grup de prestigiosos cellers elaboradors de Cava obriran les seves portes | Per segon any consecutiu, La Verema del Cava mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics
verema
01/01/1970
Si voleu conèixer com era una verema al segle XIX, el proper 2 de setembre dins el marc de La Verema del cava, Llopart us trasportarà al 1887
Enoturisme
01/01/1970
L’empresa Castlexperience s’ha posicionat entre els millors tours d’Espanya segons els usuaris de Tripadvisor de tot el món
Els guanyadors amb Xavier Espasa, Octavi Bono i el director general de l'INCAVI, Salvador Puig | NordMedia/Pere Duran
01/01/1970
El director general de Turisme, Octavi Bono, lliura els III Premis d’Enoturisme de Catalunya | L’acte de lliurament s’ha fet en el marc de la 3a Nit de l’Enoturisme a Catalunya, organitzada pel Departament d’Empresa i Coneixement al Castell de Peralada
enoturisme
01/01/1970
​ALBET I NOYA GUARDONADA COM A MILLOR INICIATIVA D’ENOTURISME PER LA FEGP EN ELS PREMIS ‘LA NIT D’EMPRESA 2017’
enoturisme
01/01/1970
El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat l’encarregat de lliurar el premi amb motiu de La Nit de l’Empresa 2017
enoturisme
01/01/1970
Us proposem 5 activitats enoturístiques per gaudir dels vins, el paisatge i la gastronomia de l'Empordà
enoturisme
01/01/1970
El suport de Diputació de Barcelona i la participació de municipis, empreses i entitats del territori, clau per assolir aquests bons resultats.
formació
01/01/1970
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol
enoturisme
01/01/1970
Rutes amb bicicleta, visites inèdites a la torre de la família Raventós, brunchs entre vinyes ... grans plans enoturístics per a Setmana Santa | El celler més antic d'Espanya, amb més de 450 anys d'història, acaba de ser triat millor Visitor Center del món
enoturisme
01/01/1970
La signatura per formalitzar l’adhesió a l’associació va tenir lloc dimecres passat a les instal·lacions del celler La Xarmada
enoturisme
01/01/1970
Amb el lema "Volem Veure com t'empastifes", enoturismePENEDÈS ha creat un concurs de fotos de calçotades
Pàgina 1 de 11
01/01/1970
L'Institut del Cava organitza unes jornades sobre comercialització de l'enoturisme a Sant Sadurní del Penedès els propers 15 i 16 de febrer | La periodista Ruth Troyano avança unes preguntes a tres dels ponents estrella de les enojornades | Us podeu inscriure a les jornades mitjançant el lloc web www.enojornadas.com
01/01/1970
Del 29 de gener al 2 de febrer se celebra al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona la 21a edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion | El cava rosat de Mistinguett maridarà les 32 desfilades que es faran aquests 5 dies.
01/01/1970
El celler de Sant Pere de Ribes amplia les vinyes de malvasía i s’estrena a la subzona Marina del Garraf amb l’escumós Marta
01/01/1970
Gaia, el nou monovarietal de sauvignon blanc de Loxarel elaborat amb raïm de vinyes d’alçada i fermentat parcialment en àmfores de fang | Torna al mercat el pròxim mes de febrer amb una etiqueta renovada amb una il·lustració de l’Arca de Noé que simbolitza una segona vida
01/01/1970
El celler, després d'uns anys amb un futur incert, torna a veure la llum de la mà dels nord-americans Kevin MGlynn i Lane Auten, socis d'una important firma d'inversió
Fwoto: Guillem de Balanzó/Fira Vella Terra
Ramon Francàs
01/01/1970
La Fira Vella Terra mostra a Barcelona “vins artesanals o extremadament ecològics, alguns dels vins més sans del mercat”
01/01/1970
Gràcies a l’èxit assolit en la primera edició, es planteja un nou certamen en què escriptors d’arreu del territori són convidats a conèixer i visitar els cellers, la gastronomia i el territori de la DO Penedès, com a font d’inspiració