cava
01/01/1970
El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el diumenge 10 de desembre, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní i comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços
cava
01/01/1970
Grífols ha adquirit una de les branques de la família, els Rosal Juvé, que tenen la intenció d’iniciar nous projectes personals i professionals
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Analitzem dades de producció, consum i despesa del sector vitivinícola de Catalunya, segons un estudi de l'escola de negocis EAE "Panorama actual i perspectives del sector vitivinícola"
Mercats
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
mercats
01/01/1970
La producció de vi a Espanya (sense incloure most) cauria fins als 38,4 milions d'hectolitres, enfront els 40 milions d'hectolitres italians
mercats
01/01/1970
Decàleg per entendre quins països són més consumidors i quins exporten més en volum i en valor.
mercats
Inauguració de la fira Ferevin | Generalitat valenciana
01/01/1970
Les exportacions de vi al País Valencià creixen un 4,5% fins a juny
mercats
01/01/1970
Les dades provenen de l'informe Market Trends de Nielsen, analitzat per l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi (OeMV) sobre ventes en establiments d'autoservei | Es manté el creixement d'escumosos (+ 5,7%) i vins tranquils (+ 4,5%) en els establiments d'autoservei espanyols
cava
01/01/1970
El jove sadurninenc Sergi Canals dirigeix un tast de 17 referències a la Universitat de Califòrnia a Davis (UC Davis), on cursa un màster de viticultura i enologia
mercats
Fotografia: Quico Ortega
01/01/1970
Extracte traduït de l'article publicat per Eva Bernabé el passat 21 d'abril sobre la 1a Jornada de la Interprofessional del Vi: Reptes i Oportunitats, Recuperar el consum del vi a Espanya
cellers
01/01/1970
El celler de vins i caves ecològics i naturals Alta Alella ha traspassat la seva marca de cava ecològic Privat a Perelada
mercats
01/01/1970
Hi ha un possible increment de prop del 2,5% en el consum nacional de vi, després de tres anys en què la caiguda ja s'havia parat i s'apreciava una tendència clara a la recuperació
cava
01/01/1970
En l'última dècada de 2007-2016 el Cava ha crescut 20 milions d'ampolles | Durant el 2016 el mercat europeu i l'interior cauen uns 2,7 milions d'ampolles | El cava millora en dades globals per l'augment del consum en països tercers
cava
01/01/1970
Desenes de cellers elaboradors de Cava tindran presencia a la nova edició de Prowein, la fira de vins líder del sector internacional| L'Institut del Cava coordina l’Illa del Cava, un stand propi amb 12 destacats cellers
mercats
Pixabay
01/01/1970
Un informe de EAE Business School radiografia el panorama actual i les perspectives del sector vinícola | L'informe parteix d'un enfocament des de la perspectiva internacional, nacional i autonòmica
mercats
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
mercats
Bar de vins Matos, a Barcelona | Matos
01/01/1970
L'estudi mostra les preferències vinícoles tant dins com fora de casa | La llar continua sent el lloc preferit pels consumidors | El consumidor està més obert a tastar vins de diferents DO quan consumeix fora de casa
cava
01/01/1970
Dues prestigioses escoles d’hoteleria de Setúbal i Portalegre han pogut conèixer el Cava en profunditat | El projecte forma part d’un primer any de col·laboració entre Turismo de Portugal i l’Institut del Cava
mercats
Monvínic, a Barcelona | Foto: Monvínic
01/01/1970
Les exportacions mundials de vi van moure el 2016 més de 28.700 milions d’euros i 10.159 milions de litres segons l'Observatorio Español del Mercado del Vino
mercats
01/01/1970
Prop d'unes 40.000 persones presencien cada dia les subhastes del mercat de Tsukiji, on els millors cuiners de Tòquio es proveeixen de peix i marisc
Botigues
Daniel Lopez, gerent i propietari de Vinalium
01/01/1970
Vinalium, la cadena barcelonina de botigues especialitzades en vins i destil·lats tanca el seu millor any de facturació, amb un creixement superior al 20% en vendes sobre l'any 2015
premis
01/01/1970
L'aplicació de vins per a dispositius mòbils més utilitzada del món treu una llista amb els vins més votats pels consumidors
taps d'alumini
01/01/1970
La versatilitat i l’eficiència fan del tap de rosca una bona alternativa pels vins
mercats
01/01/1970
CCV (Central de Compres Vitivinícoles SL), ha començat l'activitat aquest mes de juny amb l'objectiu de reduir significativament costos a les empreses del sector
mercats
01/01/1970
Així es despren de dos informes públics de l’OeMV a partir de les últimes dades de l’Agència Tributària en el primer trimestre de l’any | Els vins amb denominació d’origen i els escumosos i caves lideren l’augment en valor pel que fa a vins envasats. Cau tant el volum exportat com la facturació del vi a doll.
champagne
01/01/1970
Menys cava i més champagne són els resultats del 2015 pel que fa a xifres espanyoles de consum | El cava supera al champagne en exportacions.
01/01/1970
Aquest passat 2015, Holanda i Bèlgica van seguir una evolució idèntica pel que fa a les importacions de vi segons l'OEMV (Observatorio Español de Mercados del Vino)
consumidors
Azti Tecnalia
01/01/1970
AZTI Tecnalia, un centre tecnològic expert en investigació alimentària i marina, ha fet un estudi sobre les tendències alimentàries futures a Europa
mercats
01/01/1970
El celler tanca el 2015 amb un increment de vendes situat sobretot a Espanya i a EEUU | El mercat nacional creix i se situa en tercer lloc, per darrera de Bèlgica i els EEUU
cellers
01/01/1970
En aquest exercici s'han invertit més de 6 milions d'euros addicionals per a les marques de prestigi del grup | La companyia creix al mercat internacional un 16% i manté el lideratge a Espanya en caves i vins de qualitat amb D.O, abastant un 8,3% de la quota de mercat de valor
Pàgina 1 de 5
01/01/1970
Un vi sense aromes de criança, fresc, fluid, que acompanya menjars actuals, no tan contundents com els d’abans
01/01/1970
El celler Eudald Massana Noya fa un pas més enllà en l’agricultura ecològica i biodinàmica i elabora un cava sense sulfits afegits, un cava únic i revolucionari
01/01/1970
Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva forma part de la nova col·lecció amb imatge renovada de la cava de Sant Sadurní d’Anoia
Ricardo Darín i Michelle Jenner a l'anunci de Freixenet d'aquest Nadal | NacióDigital
01/01/1970
Els actors Ricardo Darín y Michelle Jenner animen a recuperar "l'art de brindar"
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme