Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
EcoSostenibleWine
Vinyes a la finca d'Abadal
Vinyes a la finca d'Abadal | Abadal
El proper 14 de maig se celebrarà la sisena edició d’EcoSostenibleWine a l'Auditori de Vilafranca del Penedès
Vins i Licors Grau
Imatge il·lustrativa
50 assistents s'hi van donar cita per tastar els 5 vins amb DO Empordà proposats
Winestore
Imatge il·lustrativa
Es tracta d'un espai experiencial, de més de 700 metres quadrats, on el descobriment gastronòmic és la base de la proposta | Comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats de nova generació i productes d'alimentació selecta
SALUT
Imatge d'una persona patint ressaca
Imatge d'una persona patint ressaca | Flickr
La substància encara està en fase de laboratori, però en cinc anys ja podria sortir al mercat
Imatge il·lustrativa
Els 30.000 euros del primer premi són per a Juan Munné i Àlex Peris, els 7.000 euros del segon lloc són per Félix Crespo i Manuel Cantalapiedra, i els 3.000 euros del tercer premi se'ls emporten Juan Antonio García i Jaume Cuscó
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Beca Eduard Puig Vayreda
Imatge il·lustrativa
Es farà un inventari dels cellers que es conserven a cases de l’Albera | L’estudi és una proposta conjunta de l’enòleg i sommelier, Jordi Esteve, i de la fotògrafa i sommelier, Clara Isamat
Vermut el bandarra
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava
 Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB
Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB
L’Institut de Recerca Biomèdica ha llançat la campanya #RepteMetàstasi amb el suport de “Vi per Vida” i d’altres empreses | La donació del xec de “Vi per Vida”, valorada en 6.000 €, es destinarà a combatre la metàstasi.
Imatge il·lustrativa
El passat dissabte es costituïa La Confraria del Fondellol, a la DO Alacant.
Imatge il·lustrativa
Sanfeliu relleva en el càrrec a Jaume Armengol que va assumir la presidència el passat mes de juliol
Imatge il·lustrativa
COMUVICAT tanca la primera edició de la Conferència Catalana de la Comunicació del Vi amb 40 ponents i 170 professionals inscrits
experiència penedès
Imatge il·lustrativa
Cinquants sommeliers i prescriptors especialitzats vinguts de diferents províncies gaudeixen de tres dies visitant el territori històric per conèixer la riquesa del Penedès | L'esdeveniment s'ha centrat en mostrar la història, el paisatge, els vins de terrer i la gastronomia.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Empordà es converteix aquest abril en un aparador del seu dinamisme vinícola amb mig centenar d'activitats singulars
Associació Vinícola Catalana
Imatge il·lustrativa
Els premis tenen 3 categoríes; la C amb menús fins a 20€, la B de 20€ a 40€ i la A de més de 40€ i estan repartits per territori | El premi especial d’aquesta edició recau en la Bullipèdia del Vi
DO Penedès i Qalidès
Imatge il·lustrativa
La DO Penedès i l'Associació Qalidès han organitzat conjuntament per aquests propers tres dies 3, 4 i 5 de març una missió inversa sota el nom EXPERIÈNCIA PENEDÈS | Una cinquantena de prescriptors especialitzats visiten el territori per conèixer la riquesa del Penedès
cartaví
Imatge il·lustrativa
Els CARTAVI tenen l’objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants catalans
INCAVI
Imatge il·lustrativa
Gemma Urgell, periodista i professora de la Universitat Oberta, cobrirà les tasques relacionades amb la comunicació i els mitjans
ViLab
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El municipi vallesà posa en marxa un espai per recuperar la memòria del vi


 
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs | 1 comentari
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
L’acte inaugural serà el proper 18 de febrer i donarà pas a altres activitats que se succeiran durant el 2019
Cava i moda
Imatge il·lustrativa
Del 4 al 7 de febrer se celebra al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona una nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion | El cava Mistinguett maridarà les 28 desfilades que es faran aquests 4 dies
Imatge il·lustrativa
La representació tindrà lloc el dissabte 9 de febrer a les 20.00h a la cava fundacional del celler i les entrades ja son a la venda al preu de 18€
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Josep Serra i Marta Pedra, del celler empordanès La Vinyeta
Josep Serra i Marta Pedra, del celler empordanès La Vinyeta
El marketplace de venda de vins i destil·lats més gran d'Europa, Uvinum, escull els gerents del celler La Vinyeta, Marta Pedra i Josep Serra, i el sommelier Ferran Vila com els personatges més influents del 2018.
Les noves generacions del Penedès
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Les generacions joves que agafen el relleu al Penedès opinen per a Cupatges sobre els nous reptes del sector
Imatge il·lustrativa
Us mostrem els reportatges i notícies més llegits del 2018 | Una mescla entre formació, informació, actualitat, polèmica... els 10 continguts que més us han interessat
Pàgina 1 de 67
Imatge il·lustrativa
Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, uns vins de garnatxa emparats a la DO Montsant | l'assimetria de la fulla de l'arbre es plasma a les etiquetes de la nova col·lecció.
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Imatge il·lustrativa
El dissabte 4 de maig s’inaugura l’exposició de Pintura i Fotografia on s’exhibiran les obres de Mari Paz Valero i Xavier Batallé, membres de Down Catalunya
Imatge il·lustrativa
Torelló Viticultors presenta Mas de la Torrevella, un vi blanc elaborat amb Chardonnay, collit a mà i de vinyes pròpies ecològiques