Última setmana per inscriure’s a la 2a edició de la Wine Innovation Week

La segona edició de la setmana de la innovació en el sector vitivinícola tindrà lloc els dies 3, 6 i 7 de març a Barcelona, Priorat i Penedès.

| 28/02/2023 a les 08:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Wine Innovation Week
Imatge il·lustrativa
Queden pocs dies per poder inscriure’s a la Wine Innovation Week (WIW), l’esdeveniment organitzat per INNOVI que reunirà les darreres innovacions en viticultura, enologia, màrqueting i comunicació del sector vitivinícola català. La segona edició d’aquesta setmana demostrativa estarà centrada en la sostenibilitat i la comunicació i comptarà amb la participació de nombroses empreses de la cadena de valor del sector.

Les jornades presencials es faran en tres punts diferents del territori: Barcelona (3 de març), Priorat (6 de març) i Penedès (7 de març). Cada jornada tindrà un enfocament específic: comunicació, viticultura i enologia respectivament. Els assistents podran conèixer les experiències i projectes innovadors que s’estan duent a terme al món del vi des d’una perspectiva pràctica i aplicada.

JORNADA 1: COMUNICACIÓ (Sala Valkiria Barcelona) – 3 de març

La primera jornada dedicada a la comunicació es farà a la Sala Valkiria de Barcelona i tindrà com a objectiu mostrar com el sector vitivinícola pot millorar la seva visibilitat i reputació mitjançant estratègies digitals efectives relacionades amb la sostenibilitat. La jornada l’obrirà Joan Martí, director d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ que explicarà com “el valor compartit hauria d’estar al centre de l’estratègia empresarial”. Seguidament, Xavier Moraño, professor associat a la UAB i cofundador de ClicKoala explicara “com connectar la sostenibilitat amb els consumidors en el sector vitivinícola”. Per finalitzar aquesta primera part de la jornada es farà una taula rodona amb casos d’èxit amb Herència Altés, Mas Albornà-Mallart, l’Olivera i La Fageda.

La segona part d’aquesta jornada estarà dedicada a la comunicació del vi i serà el CEO de McCann Barcelona, Enric Jové, qui obrirà aquest espai amb la conferència “La innovació serà, però no digital”. Seguidament els comunicadors Sergi Cortés, Jordi Bes, Ruth Troyano, Pep Antoni Roig i Marta Clot seran els encarregats de debatre sobre el futur de la comunicació vitivinícola

JORNADA 2 – VITICULTURA (Priorat) – 6 de març

La segona jornada dedicada a la viticultura es farà al Priorat i tindrà com a eix temàtic la sostenibilitat ambiental. Durant aquesta jornada es farà una visita a Clos Mogador per descobrir la viticultura regenerativa en vinya de secà; també es visitarà Vinyes Domènech per conèixer la importància de la biodiversitat en les vinyes. A la tarda es faran diverses conferències a l’Institut Priorat – Escola d’Enologia Jaume Ciurana.

JORNADA 3 – ENOLOGIA (Penedès) – 7 de març

La tercera jornada dedicada a l’enologia es farà al Penedès i tindrà com a fil conductor la sostenibilitat als cellers. Es visitarà el celler Albet i Noya i Familia Torres per conèixer de primera mà projectes d’eficiència energètica, de varietats resistents i d’agricultura regenerativa. A la tarda, al Vinseum, es faran també diverses xerrades i tast de vins.

Les jornades són gratuïtes per als socis d’INNOVI. El preu per als no socis de la jornada del dia 6 i 7 és de 30€ per jornada (inclou coffee break i dinar). Per inscriure’s cal registrar-se al formulari del web www.wineinnovationweek.com i www.innovi.cat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc ab criança de la DO Catalunya amb una torrada de salmó fumat
El president de la DO Cava, Javier Pagés.
El president de la DO Cava, Javier Pagés. | DO Cava
Jordi Bes Lozano
Les expedicions de cava assoleixen el rècord de 254 milions d'ampolles el 2022 i el seu president creu que és "broma" que s'articuli una DO entre Clàssic Penedès i Corpinnat