Un biquini del restaurant Gresca de Rafa Peña, una pasta del Xemei, sobrassada, musclos, pernil, ostres i molt de vi. A part de visitar alguns dels restaurants més especials de Barcelona, Dua Lipa ha fet enoturisme per diferents cellers catalans. Recomanada pel seu amic l'enòleg Ochin Clovis, a qui sempre agraeix els descobriments, ha visitat Clos Lentiscus, Emilie Mutombo i Partida Creus, els dos últims cellers ubicats a Tarragona, al Baix Penedès. Tots tres són cellers petits que treballen vins de mínima intervenció i de manera biodinàmica.
“He passat uns dies per Barcelona i altres zones de Catalunya visitant els meus restaurants preferits, fent nous amics i trobant-me amb alguns dels meus elaboradors de vins favorits”, ha comentat al seu compte d'Instagram. Surt bevent en porró amb Manel Avinyó de Clos Lentiscus, a Partida Creus i també amb l'Emilie Mutombo. “Ha estat un veritable plaer conèixer la gent meravellosa que hi ha al darrere d’un vi que m’agrada compartir amb la gent que estimo”, comenta a les xarxes socials.