novetats en vins catalans

Dos nous vins de la col·lecció Sant Sebastià dels Gorgs

Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc

2 nous vins assoleixen el màxim reconeixement per un vi català

| 29/12/2022 a les 10:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, vins catalans
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu aposta per la D.O. Penedès i amplia la família de Sant Sebastià dels Gorgs amb dos nous vins, Claustre de l’Abat Miró Negre i Claustre de l’Abat Miró Blanc. Es tracta de vins frescos i aromàtics creats de manera artesanal amb un fil conductor clar: buscar elevar l'expressió dels vins elaborats a l'empara del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, mostrant diferents perfils mitjançant raïm seleccionat de petites vinyes del Penedès on la puresa de la fruita i la finor són els protagonistes.
 
Vins fidels a les varietats conreades al Penedès, com xarel·lo, macabeu, garnatxa i syrah, però també alguna altra varietat com cabernet sauvignon o pinot noir.
 
“Els vins de Sant Sebastià dels Gorgs són fruit del meticulós treball de voler plasmar el seu origen de la forma més nítida possible. Són vins honestos, francs i directes. I amb una clara intenció de fer gaudir des del primer instant” asseguren Xevi Carbonell i Anna Roset, responsables d'aquesta col·lecció de nous vins del Penedès.
 
Claustre de l’Abat Miró Blanc 2021

És un vi en el qual es busca expressar la maduresa del raïm i l'expressió clàssica i pura de les vinyes que el componen. Un vi creat a partir de xarel·lo, xarello vermell i garnatxa blanca, marcat per la gran sequera durant tot el cicle de la vinya. Una primavera i un final d'estiu càlid van donar com a resultat final un vi d'aroma intens, franc i afruitat, fresc. Un vi elegant, sedós i amb un llarg post-gust.
PVP: 18€

Claustre de l’Abat Miró Negre 2021

Un vi negre amb el qual es busca mostrar l'expressió directa i immediata, sense matisos, de les vinyes que el formen. El reflex pur de les vinyes on neix, elaborat amb pinot noir, ull de llebre i syrah. És un vi que és l'expressió de les característiques climatològiques que l'han acompanyat. De color viu amb reflexos violacis, té una aroma intensa i afruitada, pròpia de la joventut, on destaquen les aromes de fruita vermella i un fons floral i especiat que deixen un gust sedós, fresc i amb també, un llarg post-gust.
PVP: 18€

Els podeu comprar aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?