Crítiques pels diners que val el menú de Cap d'Any al restaurant d'Alberto Chicote

El xef i presentador de televisió defensa el preu "pel valor dels productes" que fa servir

Tasca Bohèmia guanya en «un dels 'Joc de cartes' més tensos»

, Barcelona | 04/12/2022 a les 21:15h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, restaurant, Alberto Chicote
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
Alberto Chicote ha rebut una allau de crítiques a les xarxes socials després de presentar el menú de Cap d'Any que tindran els assistents del Omeraki, el seu restaurant de Madrid que va obrir fa un any. Aquella mateixa nit, Chicote no dirigirà el negoci ni estarà darrera els fogons, sinó que tornarà a presentar les campanades d'Antena 3 per setena vegada amb Cristina Pedroche.

En una publicació al seu perfil d'Instagram, on té 752.000 seguidors, ha compartit la imatge de la carta del menú, que consta de cinc aperitius de benvinguda, dos aperitius de taula, tres plats principals, dos postres, el raïm per les campanades i cinc tipus de vins. Tot plegat, per un cost de 350 euros (IVA inclòs).

El preu ha generat molt de debat als comentaris de la publicació, on molts usuaris li retreuen l'elevat preu: "Quina poca vergonya", "Sembla mentida que en aquest país la gent no pugui pagar la llum i ens ofereixis aquest menú", "Es pot finançar a 12 mesos sense interessos?", "És la meitat d'un sou"... són només alguns exemples d'usuaris indignats.

Tanmateix, també hi ha altres navegants que troben el preu adequat. El mateix Chicote també ha sortit al pas de les crítiques, i ha defensat l'import "pel valor dels productes" que serveix, com croquetes de pernil ibèric, sandwich de foie-gras, gambes blanques, caviar, angules o besuc, entre d'altres.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?