​Roben 150.000 euros en vins en un restaurant de Madrid

​Roben 132 ampolles de vi del restaurant Coque de Madrid inutilitzant el sistema de seguretat

«Joc de Cartes» 2022: una oportunitat perduda

| 03/11/2022 a les 08:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, restaurant, robatori de vins, robatori
Imatge il·lustrativa
Restaurant Coque
Uns lladres van robar el pont de matinada passat un total de 132 ampolles de vi premium, valorades en 150.000 euros, del celler del restaurant Coque de Madrid de dues estrelles Michelin.

El robatori en aquest local, regentat pels germans Sandoval, situat al carrer Marqués Riscal número 11 de la capital, va tenir lloc possiblement dissabte a la nit a diumenge, encara que els fets van ser denunciats a comissaria ahir dimarts a les 16.45 hores, ja que el local va estar tancat diumenge i dilluns 31.

Els assaltants van accedir primerament a una farmàcia que fa un mes que està en desús per jubilació del propietari. Amb l'ajuda d'una escala, des d'una finestra del darrere de la botiga, van entrar al pati del restaurant i des d'allà van forçar la porta que accedeix al celler. 
 


Celler del restaurant Coque. Foto: web restaurant Coque


A més, els lladres van aconseguir inutilitzar el sofisticat sistema de seguretat, de manera que l'alarma no va saltar. "Ha estat un robatori de gran precisió. Suposo que tindran inhibidors", ha manifestat als mitjans Rafael Sandoval, propietari del restaurant.

La Policia Nacional investiga ara aquest robatori i busca els lladres, que podrien pertànyer a una banda que es dedica a aquest tipus de fets per encàrrec per vendre els vins a altres països, ja que es tracta de "vins molt exclusius que tenen bona venda a l'exterior". Creuen que els delinqüents podrien haver rondat per la zona o menjar al local dies abans.

Sandoval ha volgut enviar un missatge "d'alerta" als seus companys restauradors i cellerers. "Cal comprendre que hi ha un mercat negre al món del vi i no cal comprar a cases no oficials. Això cal comunicar-ho perquè no passi més. Som un dels cellers més importants que hi ha a Espanya i tenim moltes mesures de seguretat, amb imatges que ja estan en poder de la Policia", ha indicat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
'El millor restaurant en una cava al Penedès', a Joc de Cartes
"El millor restaurant en una cava al Penedès", a Joc de Cartes | Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre