Últims dies per proposar activitats a la Setmana del Vi Català

Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes

5 grans vins negres de varietats tradicionals, tasta'ls el 28 de setembre

| 27/09/2022 a les 14:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Setmana del Vi Català, INCAVI
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Del 4 al 13 de novembre se celebrarà la tercera edició de la Setmana del Vi Català, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i del Vi i el Departament d’Acció Climàtica, amb el suport de les denominacions d’origen catalanes que aglutinarà una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català amb el vi com a protagonista.

La Setmana del Vi Català comptarà de nou amb una programació oberta i participativa, feta amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país. El 7 d’octubre és l’últim dia per rebre activitats, així que tot aquell interessat - cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través del formulari que es pot trobar a la web creada per l’ocasió.

El programa està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català Fins al moment ja s’han rebut més de cinquanta propostes d’esdeveniments molt variats que inclouen des de visites a vinyes i cellers, a promocions especials, tastos de vins catalans, experiències enoturístiques i també activitats vinculades a la cultura i al vi.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 M€ el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 M€
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes