Un sommelier català guanya el campionat "España de Sumilleres Tierra de Sabor"

Els sommeliers catalans en el pòdium del 27è Campionat de ”España de Sumilleres Tierra de Sabor”

Aquest és el millor Priorat del 2022 segons la crítica alemanya

| 02/05/2022 a les 11:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Per aprendre'n, sommeliers catalans, España de Sumilleres Tierra de Sabor
Imatge il·lustrativa
pexels
En la 2a jornada del 27è Campionat d’España de Sumilleres Tierra de Sabor copatrocinat per Bodegas Protos, Ferran Vila Pujol (sommelier assessor de diferents projectes gastronòmics) s'ha proclamat guanyador en una emocionant final en la que els nervis van estar a flor de pell fins l'últim moment. 
 
D'entre els 10 concursants que van tenir millor nota a l'examen escrit, només els 3 millors van passar a la final, quedant en quart lloc una altra sommelier catalana, Audrey Doré (Celler de Can Roca). 
 

A les proves de tast, de maridatge i de decantació, els 3 finalistes van tenir 45 minuts per demostrar al jurat que eren mereixedors del títol. En segon lloc va quedar classificat Alex Rodríguez Pardo (Restaurante Coque) i en 3r lloc Anna Casabona Paris (Juvé & Camps).
 
Com a novetat en aquest edició, i després de la final, es va realitzar una prova classificatòria pels Campionats Internacionals de Paris i Sèrbia, en la que els guanyadors de les edicions 2019 (Diego González), 2021 (Gabi Lucas) i 2022 (Ferran Vila) es van enfrontar per decidir qui hi participa.
 
A la final de campions, va quedar com a primer classificat Diego González (Castilla y León) que participarà en el Campionat Mundial a París i en segon lloc Gabi Lucas (Balears) que representarà Espanya en el Campionat Europeu a Sèrbia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc ab criança de la DO Catalunya amb una torrada de salmó fumat
El president de la DO Cava, Javier Pagés.
El president de la DO Cava, Javier Pagés. | DO Cava
Jordi Bes Lozano
Les expedicions de cava assoleixen el rècord de 254 milions d'ampolles el 2022 i el seu president creu que és "broma" que s'articuli una DO entre Clàssic Penedès i Corpinnat