curiositats

Una tapa de truita amb pa "obligatori" a un preu desorbitat encén les xarxes

La usuaria Paz Álvarez paga un preu massa alt per una tapa de truita amb pa obligatori, ho piula a Twitter i es fa viral

| 23/10/2021 a les 10:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, restaurant
Captura del web del restaurant La Primera de Madrid
Captura del web del restaurant La Primera de Madrid
A vegades amb una tapa de truita de patates -el que a Madrid i en altres indrets coneixen com un "pincho"- ve de gust un tros de pa. Però si aquest tros de pa et diuen que és d'obligat pagament i no l'has demanat, se't pot acabar indigestant. Això és el que li ha passat a la Paz Álvarez en un restaurant a Madrid, que tot i dient-li a la cambrera que no ha demanat pa, li diu que el pa és obligatori. La usuària acaba fent una piulada a Twitter on denúncia el preu abusiu de la tapa, 14,10 euros (amb una canya i un cafè). A la queixa s'hi llegeix, amb to irònic, "#elpanesobligatorio me lo voy a tatuar".
  Paz Álvarez, al costat del compte que il·lustra la seva queixa, escriu: "Pinxo de truita a la barra de la Primera. No demano pa, el posen i el cobren, 2,30 euros. Li dic a la cambrera que no he demanat pa, i em diu que el pa és obligatori. Això ja em sembla que passa de taca d'oli, o no, @ canadio1010? #elpanesobligatorio m'ho vaig a tatuar". Unes paraules que, per descomptat, generaven un debat encès a les xarxes socials. Fins i tot un altre usuari de Twitter li fa arribar la queixa al propietari del restaurant i la resposta és, literalment, que "li és igual el tema". 

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació