novetats en brandi català

Neix Torres Alta Luz, el primer brandi cristal·lí, elaborat a Barcelona

Aquest nou destil·lat de raïm uneix innovació i més de 90 anys d’experiència perfeccionant l’art de la destil·lació

| 19/07/2021 a les 10:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, brandi, brandi català, Torres Alta Luz, Juan Torres Master Distillers
Imatge il·lustrativa
Torres Brandy presenta el primer brandi cristal·lí de la història, fet a Barcelona. La innovació i l’experiència en l’art de la destil·lació de Juan Torres Master Distillers (la divisió de destil·lats de Família Torres), s’uneixen aquí per crear un destil·lat únic que destaca per la seva aroma i frescor.

Torres Alta Luz és un brandi obtingut pel tradicional sistema de la doble destil·lació en alambins i envellit en botes de roure francès. El component innovador arriba després de l'envelliment, quan se sotmet a un filtrat mineral que permet preservar tot el seu sabor i caràcter, tot i eliminant el característic color que li ha aportat la fusta. El resultat és un brandi totalment cristal·lí, que ha assolit un equilibri òptim en el seu sabor sense perdre maduresa gràcies a l'experiència i perseverança del Mestre Destil·lador Matías Llobet, i diversos anys d'experimentació.

Aquest és un brandi totalment diferent, no només per ser cristal·lí sinó per la seva potència aromàtica; hem preservat molt bé les característiques i aromes primàries del raïm i aconseguit mantenir les notes d’envelliment. És un brandi fresc i molt agradable”, afirma Matías Llobet.

Per aquest motiu, es recomana gaudir-lo amb gel o ben fred. En nas aporta aromes afruitades dolces amb notes herbàcies i cítriques pròpies del raïm amb què s'elabora el destil·lat. Destaquen també els tocs de mel i de vainilla. En boca té sabors afruitats lleugerament dolços i un final aromàtic i net.
 

Torres Alta Luz, espurnes de llum per dins i per fora


L'ampolla és un disseny exclusiu creat per Robilant Associati, consultoria de marca i disseny líder a Itàlia, que transmet elegància i delicadesa per la seva singular silueta i la combinació dels colors negre i platejat utilitzats en l'etiqueta minimalista i en el tancament en forma de torre.

Amb Torres Alta Luz, Torres Brandy abandera la innovació en l'univers de les begudes espirituoses i completa la seva àmplia gamma de referències. Des del Reserva del Mamut o l'icònic Jaume I, passant per Torres 10 Double Barrel fins a arribar al versàtil Torres 15. Ara un total de nou referències que fan de Torres Brandy la marca de brandi preferida pels bartenders de tot el món segons l'informe de marques 2021 publicat per la revista Drinks International.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat