concursos

Vilarnau Rosé Delicat, millor cava rosat de l'Estat segons el Concurs Internacional Bacchus

El cava Vilarnau Rosé Delicat Brut Reserva orgànic ha estat premiat amb un Gran Bacchus d'Or

VÍDEO MARIDATGE! ​​Torrada de salmó i crema d'anet amb Cava Vilarnau Brut Reserva Rosé Delicat

| 01/06/2021 a les 19:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Vilarnau Rosé Delicat, millor cava rosat
Imatge il·lustrativa
El Concurs Internacional de Vins Bacchus, el Reserva orgànic de Vilarnau ha rebut, per primera vegada en la seva història, la màxima distinció a la gran cita espanyola del món del vi. Aquest reconeixement és atorgat per un jurat compost per periodistes especialitzats, sommeliers, enòlegs, Màsters of Wine i Màsters of Sommelier de tot el món.

Vilarnau Rosé Delicat Ecològic és un cava elaborat, majoritàriament, amb Garnatxa i un petit toc de Pinot Noir. Després de seguir un delicat procés d'elaboració i més de 15 de mesos de criança en ampolla obtenim com a resultat un cava rosat pàl·lid, de bona complexitat aromàtica, molt cremós i fresc. És apte per a vegans i perfecte per acompanyar aperitius, arrossos, pastes o postres cremosos. 

Vegeu un maridatge amb el Rosé Delicat
 

Concurs Internacional de Vins Bacchus
 
Aquest certamen, en el qual es tasten a cegues vins procedents de les grans regions vitivinícoles del món, és un referent de prestigi i independència i s'ha convertit en la principal cita espanyola del vi. En l'actualitat, és l'únic d'Espanya que pertany a VINOFED, la federació que integra els més reputats concursos a nivell mundial. També està reconegut per l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) de l'Estat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

VINS AFRANCESATS
Manuel Durán, 11/06/2021 a les 11:20
+0
-0
el petit toc de pinot noir afrancesa el cava

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.