castell d'or

​"La tarda és nostra", la nova campanya de Castell d’Or

Castell d'Or és la unió de 16 cellers del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Montsant i Costers del Segre

| 27/05/2021 a les 11:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Castell d’Or, Castell d'Or, ​'La tarda és nostra' de Castell d’Or
Imatge il·lustrativa
El grup Castell d’Or presenta la seva nova campanya reivindicant els espais de la tarda que podem recuperar els propers mesos per gaudir i fer d’un dia normal un instant per recordar. Amb la tarda, “tornen les trobades, tornen totes aquelles coses que ens fan ser qui som: persones que vivim i compartim la felicitat dels petits moments del dia a dia”. La necessitat d’il·lusionar-nos i viure instants d’alegria després de molts mesos de restriccions.

Castell d'Or aposta en la seva campanya per emetre els spots a TV3 -més d'una dotzena de passis- entre d'altres plataformes.
 

 
La campanya mostra quatre històries breus que reflexen els moments en família, en parella o amb amics. La gravació dels diferents spots ha tingut lloc a espais mítics de la ciutat de Tarragona com el Carrer Escrivanies Velles o el Carrer Santa Anna, i a Salou, s’ha triat el Mirador dels Pilons. Des d’aquest punt, es poden contemplar impressionants vistes de la Costa Daurada i espectaculars postes de sol.

Castell d’Or ha volgut apostar també pel talent local per a aquesta producció amb l’objectiu de posar en valor el territori. We Do This és la productora ubicada a Tarragona que ha participat en diferents projectes publicitaris de marques de primer nivell.


Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona,  Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis per obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.