vermuts catalans

La crítica nord-americana atorga una medalla d'or a un vermut fet a Tarragona

El Vermouth Dorado Amargo Suave de Padró & Co. guanya una Medalla d'Or a la World Spirit Competition de San Francisco

Segons la crítica anglesa, dels 10 millors vins negres amb cos de l'Estat, 3 són catalans

| 12/05/2021 a les 07:04h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Amargo Suave de Padró & Co, vermuts catalans
El certamen d'espirituosos més prestigiós dels Estats Units, el San Francisco World Spirit Competition (SFWSC), ha concedit una medalla al Vermouth Padró & Co. Dorado Amargo Suave durant l'edició de 2021, celebrada aquest mes d'abril. SFWSC ha comunicat els resultats oficials aquest mes de maig. 

El Dorado Amargo Suave de la bodega Padró i Família de Bràfim (Tarragona) és un vermut ambre en el que predominen els sabors amargs que queden ben equilibrats amb els dolços. S'elabora a partir d'un vi blanc base de collita pròpia al qual s'hi afegeix una infusió de botànics amargs. La barreja envelleix en botes de castany seminoves que li aporten un sabor fresc i alpí. La tonalitat daurada d'aquest vermut és deguda a l’encertada combinació de vi blanc de qualitat amb la infusió de botànics.
 

Les característiques del vermut ambre de Padró & Co., que en boca deixen una sensació refrescant i balsàmica, van seduir el jurat de la SFWSC, format per experts internacionals que tasten a cegues les begudes presentades al concurs.

3.800 begudes espirituoses de tot el món van competir enguany en el concurs San Francisco World Spirit Competition, que va registrar un 20% més de productes participants que en l'edició anterior. Gràcies a l'ampli ventall de begudes espirituoses que es presenten i la imparcialitat dels jutges, que no tenen cap informació del que estan tastant, la SFWSC s'ha consolidat com un dels certàmens de referència a nivell mundial que reconeix els productes excepcionals de la industria dels espirituosos.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
Aquest juny ha sortit a la venda la nova gamma de vins Ritual del celler de la Granada, formada per un vi blanc i un vi rosat.