enoturisme a Segura Viudas

Concerts de Manu Guix, Judit Nedderman, Suu i Andrea Motis a Segura Viudas

Segura Viudas acollirà visites naturals, nits temàtiques, experiències gastronòmiques amb el xef Oriol Ivern i concerts amb Manu Guix, Judit Nedderman, Suu i Andrea Motis

​Segura Viudas revalida el certificat Wineries for Climate Protection

| 28/04/2021 a les 11:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme a Segura Viudas
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
Segura Viudas ha engegat la seva programació d'activitats enoturístiques, culturals i gastronòmiques per a la temporada de primavera i estiu, adaptant la seva oferta d’enoturisme i oci per complir amb garanties totes les mesures de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19.
 

Segura Viudas, a Torrelavit


El celler del Penedès, que recentment va obtenir la certificació "Safe Travels" del World Travel & Tourism Council, ha anunciat l'oferta cultural per a la temporada de primavera i estiu, que inclou el Cicle de Concerts de Segura Viudas.

Comptarà amb artistes de la talla de Manu Guix (5 de juny), Judit Nedderman (12 de juny), Suu (19 de juny) i Andrea Motis (3 de juliol). Tots els concerts es duran a terme amb un aforament al 30% i amb els assistents asseguts en localitats assignades prèviament, amb la finalitat d'oferir experiències úniques i properes als assistents, complint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Segura Viudas també recupera les Nits Temàtiques, en les quals els assistents podran gaudir d'una oferta gastronòmica única de la mà de cuiners i productors locals, juntament amb el maridatge de vins i caves Segura Vídues. En aquest sentit, s'organitzarà una Nit Japonesa (28 de maig i 2 de juliol), Nit de Formatges (4 de juny i 9 de juliol), Nit Mexicana (11 de juny i 16 de juliol), Nit Gourmet de Tapes (30 de juliol) i Nit de Pesca Salada (23 de juliol).

Seguint amb la proposta gastronòmica de primer nivell, el celler del Penedès organitzarà la Nit amb Estrella, que portarà l'alta cuina del xef Oriol Ivern, del restaurant Hisop i que compta amb una estrella Michelin des de 2010, a Segura Viudas. La nit del 18 de juny s'oferirà un menú degustació fet a mida per a l'ocasió i maridat amb algunes de les ampolles i anyades més especials del celler de Torrelavit.
 
Les experiències gastronòmiques, incloent totes les Nits Temàtiques i la Nit amb Estrella, seran esdeveniments exclusius que comptaran amb un aforament d'entre 30 i 40 persones.
 

El riu Bitlles al seu pas per Segura Viudas. Foto: Segura Viudas


Una altra de les propostes del celler és la Visita Natura, una activitat familiar per a conèixer i gaudir de la bellesa natural del Penedès, visitant les vinyes i el riu de Bitlles. Aquest esdeveniment, que se celebrarà els dies 23 de maig i 20 de juny, i també comptarà amb aperitiu i degustació de vins i caves Segura Viudas.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.