Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós

Màxima puntuació obtinguda per un escumós català en una revista internacional

Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós obté 99 punts a la revista britànica Decanter

| 03/04/2021 a les 08:31h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós

Pepe Raventós elabora el Mas de Serral des del 2007


En l'article titulat "Premium SPANISH FIZZ", publicat a la revista Decanter - març 2021- el Master of Wine i periodista Pedro Ballesteros comparteix 18 dels millors escumosos espanyols, dins i fora de la DO Cava.
 
Mas del Serral 2009 obté un reconeixement excepcional i únic: uns brillants 99 punts; i el Master of Wine el reconeix com: "El vi escumós espanyol més refinat que he tastat mai. Un vi biodinàmic de terrer top i una obra mestra".
 
La descripció completa apunta el següent: "El vi escumós espanyol més refinat que he tastat mai. Tot i haver envellit 17 mesos en cuba i 100 mesos en ampolla, mostra una fruita prístina, intrigants aromes de pedra i una frescor picant. Textura delicada, els sabors en capes perduren al paladar. Procedent d'una vinya vella amb Xarel·lo i Bastard Negre. Un vi biodinàmic de terrer top i una obra mestra".

Clos del Serral és la parcel·la més emblemàtica de la finca familiar, amb un microclima únic per la seva orientació i uns sòls calcaris amb gran quantitat de fòssils que aporten tipicitat mineral.

En paraules del seu creador, Pepe Raventós, "és el vi que sempre he somiat elaborar, des de la verema 2004 de Sílex, amb Didier Dagueneau; l'escumós més mineral".

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

Prova
Josep A. Planell, 07/04/2021 a les 10:09
+0
-0
M'agradaría provar-lo, crec que te tots els ingredients per a ser un gran cava, i més, venin d'on ve.
Miraré de cercar-lo ben aviat.
Felicitats pel premi.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda