Les Microvinificacions són vins de parcel·la i monovarietals que busquen la màxima expressió de la varietat i el terrer, i que rescaten mètodes d’elaboració tradicionals, com els vins naturals, el brisat per a vins blancs o la vinificació d’un escumós ancestral.

Tomàs Cusiné el 2002 va fundar el celler que porta el seu nom al Vilosell i el 2012 es va llençar a explorar nous horitzons gestant el projecte Cara Nord, el celler de vins d’altura de les Muntanyes de Prades.
Les Garrigues, protagonistes
Ara la seva experiència i afany continu per investigar han creat aquests nou vins, que són una mirada microscòpica de la vinya de les Garrigues Altes i de les múltiples expressions de les vinyes que cultiva a la seva propietat. La sèrie Microvinificacions són interpretacions molt personals de la matèria primera en forma d'elaboracions; un brisat natural de macabeu, vi blanc macerat i fermentat amb les pells i sense sulfurós, un sauvignon blanc fermentat en bota, un escumós ancestral de reisling o monovarietals de finques de garnatxa, syrah, chardonnay i carinyena.
