AECAVA

​Damià Deàs deixa la presidència de la patronal del cava

Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau -Grup González Byass-, ha posat el seu càrrec a disposició de la Junta d'AECAVA

| 23/03/2021 a les 08:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Patronal del Cava, ​Damià Deàs deixa AECAVA
Damià Deàs
Damià Deàs
Damià Deàs deixarà la presidència de l'Associació d’Elaboradors del Cava (Aecava). El pròxim mes de maig finalitzarà el mandat dels càrrecs de la Junta directiva d'AECAVA, inclòs el de Damià Deàs, president de l'associació. A la darrera reunió de la Junta, amb data 22 de març, Deàs va posar el seu càrrec a disposició. A partir del pròxim mes de juny s'obrirà un termini de presentació de candidatures al càrrec de president entre els vocals.

Damià Deàs, en declaracions a Cupatges, ha comentat que "penso que és bo i necessari que les persones no es perpetuïn en càrrecs institucionals". Recordem que Damià va ser un dels artífexs de la fusió de les dues patronals,  l'Institut del Cava i Pimecava creant l'actual AECAVA.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

RESTITUIR EL PRESTIGI DEL CAVA
Manuel Durán, 25/03/2021 a les 10:37
+0
-0
Si no es deixen de utilitzar las varietats franceses el Cava no restituirá el prestigi que tenia.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda