DEP. Mor Josep Puig, director general de Bodegues Sumarroca

Errors de l'escumós català

| 14/01/2021 a les 12:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Josep Puig

Josep Puig i Subirana ens va deixar ahir després d'una llarga malaltia. L'últim càrrec que va ocupar va ser el de director general de Bodegues Sumarroca, des del febrer del 2012. Feia temps, però, que era de baixa lluitant contra la malaltia. Vocal del Consell Regulador del Cava, havia treballat anteriorment en diverses empreses cavistes com Parxet o Marqués de Monistrol.

Ja de baixa, el febrer de l'any passat, escrivia aquestes reflexions sobre el món dels escumosos catalans a Cupatges. ​Un home de gran bondat que amb el seu amor, compromís i gran coneixement del sector del vi farà que sempre el recordem com un professional de referència. Sempre treballant per un sector, el del cava, que estimava amb devoció, de la mateixa manera que el sector l'estimava a ell.

Et trobarem molt a faltar Josep, descansa en pau.

Contingut relacionat

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

No diem DEP
Anònim, 16/01/2021 a les 11:13
+0
-0
Els catalans no diem DEP, diem ACS, al cel sigui.
Adeu a un gran profesional
Enric Comerma, 25/01/2021 a les 17:26
+0
-0
Vaig tenir ocasió de poder treballar amb ell. Afectuós, persona entranyable, gran professional i excel·lent company. Una pena molt gran la seva pèrdua.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda | Roc Gramona
Ruth Troyano | 1 comentari
​​​«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...​​​»
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Imatge il·lustrativa
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.