​La DO Penedès pregunta a viticultors i cellers per decidir el seu Pla Estratègic de futur

L’objectiu és ajudar a definir el futur conjuntament

La DO ha preparat enquestes per més de 2.000 viticultors i 150 cellers

| 14/01/2021 a les 07:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen
Imatge il·lustrativa
La DO Penedès treballa per desenvolupar el seu Pla Estratègic 2021-2030, i és per això que ha començat a sondejar els viticultors i cellers que en formen part. L’objectiu és conèixer les seves opinions i necessitats per incloure-les al Pla Estratègic. Entre aquests aspectes destaca la generalització o no de l’agricultura ecològica, la coexistència de vinyes en diferents DOs, les varietats ancestrals i resistents, els sistemes de control de qualitat i rendiments o les vinificacions de vins naturals i de baixa intervenció entre molts d’altres.

Construir junts el futur de la DO Penedès

Des de la DO Penedès s’ha preparat una enquesta online i s’ha enviat una comunicació a tots els viticultors i cellers adscrits, amb el link i les instruccions de participació i accés. En total hi poden participar més de 2.000 viticultors i 150 cellers del territori, i des del Consell Regulador es fa una crida a la màxima participació. El termini màxim per respondre les enquestes acaba el 31 de gener. 

A banda d’aquestes enquestes, es realitzaran també entrevistes a altres actors del sector com distribuïdors, botigues especialitzades o restaurants, així com un estudi a consumidor final, amb la finalitat d’involucrar a tots els actors.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

VINS AFRANCESATS
Manuel Durán Samaranch, 14/01/2021 a les 11:03
+0
-1
Una DO no pot enganyar al consumidor amb imitacions de vins de altres DO!!!!!!!!!!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)