línia d'ajuts a la restauració

La línia d'ajuts a la restauració de la Generalitat; 1500 euros per sol·licitant

El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

Delivery: A qualsevol preu?

| 27/10/2020 a les 12:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, línia d'ajuts a la restauració , línia d'ajuts a la restauració
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Les subvencions van dirigides als professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració i s'hagin vist obligades a tancar segons la resolució SLT/2546/2020. Es podran sol·licitar a partir de dimecres 28 d'octubre a les 9:00h i durant 15 dies hàbils o fins a exhaurir el pressupost de 40 milions d'euros que la Generalitat concedeix per aquests sectors.

1500 euros: el màxim import subvencionable per sol·licitant

La xifra màxima de subvenció per sol·licitant s'ha marcat amb 1500 euros. El DOGC d'avui publica també quines despeses són subvencionables i quines no.

En la següent imatge mostrem quines partides són atribuïbles a la subvenció i quines no.
 
La línia d'incentius s'ha de sol·licitar a través d'aquesta pàgina web del departament d'empresa. En aquesta web trobareu el formulari a omplir. Els passos per demanar els ajuts són els següents:


Pas 1. Descarregar el formulari
Pas 2. Emplenar formulari
Pas 3. Enviar el formulari amb els documents adjunts: una declaració responsable i fotos
de la façana i de l’interior de l’establiment. 

El termini de presentació són 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria -publicada avui-, o bé fins a exhaurir la dotació pressupostària de 40 milions d'euros.
La resolució es notificarà mitjançant la seva publicació al tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació:
https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=884607&language=ca_ES

http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20201022_faqs_subvencions_restauracio_bellesa​
 

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
Lourdes López
13/06/2020

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Celler Joan Ametller, al Priorat
Celler Joan Ametller, al Priorat
Sergi Cortés
Joan Ametller, viticultor, presenta Família Ametller, un projecte vitícola amb 22 referències de vins del Penedès i el Priorat
Imatge il·lustrativa
Lourdes López
Barcelona, en una nit gurmet ben a prop de casa i a preu tancat
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa