Setmana del Vi Català

Tot a punt per la Setmana del Vi Català

La Setmana del Vi Català serà també audiovisual amb un canal propi i amb presència a les televisions locals de tot Catalunya

De moment compta amb 80 activitats i s’amplia el termini per rebre més propostes fins al 30 d’octubre a www.setmanadelvicatala.cat

2020. Un abans i un després pel sector vitivinícola català?

| 24/10/2020 a les 10:18h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Actualitat, Setmana del Vi Català
Imatge il·lustrativa
La Setmana del Vi Català, que tindrà lloc del 9 al 15 de novembre, comptarà amb un aparador audiovisual que oferirà tota la programació. Durant la setmana, al Palau Robert de Barcelona, s’instal·larà un plató des d’on, en streaming i al canal de Youtube de l’INCAVI, s’emetrà en directe una graella pròpia.

Des de l’INCAVI, com organitzador de la Setmana del Vi Català, es considera clau que, davant la situació en la qual estem, es puguin oferir també continguts de qualitat sobre el món del vi i dirigits al gran públic. Judith Cortina i David Jobé, periodistes i membres d’Enoturista.cat, seran els encarregats de l’edició d’aquesta programació pròpia.

El canal de 'La Setmana del Vi Català' serà un espai d'informació, d'opinió, debat i entreteniment. Un espai plural on hi participaran pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.
 
Acord amb La Xarxa de Televisions Locals

A més, la Setmana del Vi Català serà present a totes les televisions locals de Catalunya gràcies a l’acord amb Penedès TV i La Xarxa. Cada dia, la periodista de Penedès Televisió, Caterina Tallón, farà connexions en directe per explicar l'actualitat diària del certamen en els programes NEX (l'informatiu de la Xarxa) i el magazín Ben Trobats, a més de la crònica diària per a l'Informatiu de Penedès Televisió. Per la seva banda, el periodista també de Penedès TV, Toni Comas serà l'encarregat de presentar, cada dia, els diferents temes de la Setmana del Vi Català, que vinculen el sector vitivinícola amb altres sectors econòmics i culturals, amb connexions amb el programa de la Xarxa "Connecti-cat", des de localitzacions diferents del territori. Tots aquests continguts inclouran entrevistes amb professionals del món de vi. 


S’amplia el termini per acollir activitats per la Setmana del Vi Català fins el 30 d’octubre

A hores d’ara ja hi ha més de vuitanta activitats programades per la Setmana del Vi Català. Activitats presencials i virtuals on el vi n’és protagonista, com el Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi, que també ha incorporat la Setmana del Vi Català part de la seva programació amb la voluntat de donar suport a la promoció d’un producte de proximitat, sostenible, divers i de qualitat, com el vi català.
El Vi Novell, que la seva sortida al mercat sempre té lloc al voltant de l’11 de novembre, serà un dels protagonistes de la Setmana del Vi Català i es programaran activitats concretes al voltant d’aquest producte, el primer vi de l’any, que només s’emotella a l’inici de cada campanya i és el primer tast de la collita.

D’altra banda, s’ha ampliat el període per inscriure noves activitats fins al 30 d’octubre. Així doncs, aquells que vulguin organitzar una activitat dins de la Setmana del Vi Català, només cal que facin arribar la seva proposta a través d’un formulari que trobarà a la web www.setmanadelvicatala.cat.

També, destaquem, que tota la programació està susceptible de canvis depenent de la situació sanitària del moment i de les indicacions que marquin les autoritats.

  

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

COMENTARIS

VINS AFRANCESATS
Manuel Durán, 30/10/2020 a les 12:01
+0
-0
se incluirán?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Tines de la Vall del Flequer
Tines de la Vall del Flequer
Josep Pelegrín
Article d'opinió de Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya els anys 2014 i 2015 | Mejor Sumiller de España 2016 | Format a l’Escola Joviat, de Manresa, on actualment treballa de professor d’hoteleria i coordinant el Diploma de Sommelier, ha passat per restaurants com elBulli i per botigues especialitzades com el Petit Celler.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas.
Toni Falgueras recull un premi en presència del president Tarradellas. | Celler de Gelida
Toni Falgueras recull el premi Barcelona Comerç 2020 en representació de el comerç local | El celler planta cara a la pandèmia amb el comerç electrònic