el millor vi de Catalunya

La Guia de Vins dona a conèixer el millor vi de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

​Com mola

| 08/10/2020 a les 11:32h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Els vins de la setmana, millor vi català, Millor vi de Catalunya

 
La Guia de Vins de Catalunya ha anat desvetllant, des del passat 1 d’octubre, els vins més ben puntuats, valorats i tastats a cegues per l’equip. Enguany el lliurament de premis s’ha realitzat en format digital per complir amb les mesures de seguretat establertes per la crisi de la Covid-19. En aquest sentit, diàriament s’ha anat presentant un nou guanyador a través de la seva pàgina web i les seves xarxes socials.

La Guia de Vins de Catalunya 2021 sortirà publicada el proper 15 d’octubre i es podrà adquirir tant en format paper com en digital. El 2020 ha posat de manifest el pes dels continguts digitals, així que la Guia Online 2021 té més pes i importància que mai.

Enguany, els premiats han estat els següents:

Premi La Guia 2021 al Millor Vi de l’Edició

Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà;
Pesseroles Brisat 2017, Mas Martinet, DOQ Priorat;
Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta;
Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.

Altres premis otorgats per La Guia

Premi La Guia 2021 al Millor Vi Negre: Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Blanc: Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà; Pesseroles Brisat 2017, Mas Martinet, DOQ Priorat
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Rosat: Pla dels Àngels 2019, Scala Dei, DOQ Priorat.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Dolç: Ambre, Celler La Gutina, vi sense DO.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Escumós: Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Ranci: Sagristia Masia Roqueta C1, Abadal, vi sense DO.


Els premis a millors vins monovarietals de varietats autòctones i de cupatges tradicionals han estat:
Premi La Guia 2021 al Millor Carinyena Negra: Mas la Mola La Vinya del Coster 2013, Mas la Mola, DOQ Priorat.
Premi La Guia 2021 al Millor Carinyena Blanca: Singulars Vinyes Velles 2018, Mas Llunes, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Negra: Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Blanca: Bancal Del Bosc 2013, Vinyes Domènech, DO Montsant; Herència Altés Trementinaire 2016, Herència Altés, DO Terra Alta; Pla de Pey 2017, Vins del Tros, vi sense DO, Istiu 2018, Vinyes dels Aspres, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Roja: Vinya del Metge 2019, Cellers d’en Guilla, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Sumoll Negre: Mestre Vilavell 2018, Bodegas Puiggròs, DO Catalunya.
Premi La Guia 2021 al Millor Trepat Negre: Carles Andreu Trepat 2018, Celler Carles Andreu, DO Conca de Barberà.
Premi La Guia 2021 al Millor Macabeu: Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà.
Premi La Guia 2021 al Millor Parellada: Durona Parellada 2019, Montrubí, DO Penedès.
Premi La Guia 2021 al Millor Xarel·lo: Venus de Cartoixà 2016, Venus La Universal, DO Montsant.
Premi La Guia 2021 al Millor Picapoll Blanc: Abadal Nuat 2008, Abadal, DO Pla de Bages.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi de Varietat Recuperada: Les Tallades de Cal Nicolau 2015, Orto Vins, DO Montsant.
Premi La Guia 2021 al Millor Cupatge Tradicional: Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.

Per últim, enguany s’ha lliurat també un premi a la millor puntuació mitjana d’un celler. En aquest cas:
Premi La Guia 2021 a la Millor Puntuació Mitjana de Celler: Terroir al Límit, DOQ Priorat.

 

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
09/04/2020

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa