el millor vi de Catalunya

La Guia de Vins dona a conèixer el millor vi de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

​Com mola

| 08/10/2020 a les 11:32h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Els vins de la setmana, millor vi català, Millor vi de Catalunya

 
La Guia de Vins de Catalunya ha anat desvetllant, des del passat 1 d’octubre, els vins més ben puntuats, valorats i tastats a cegues per l’equip. Enguany el lliurament de premis s’ha realitzat en format digital per complir amb les mesures de seguretat establertes per la crisi de la Covid-19. En aquest sentit, diàriament s’ha anat presentant un nou guanyador a través de la seva pàgina web i les seves xarxes socials.

La Guia de Vins de Catalunya 2021 sortirà publicada el proper 15 d’octubre i es podrà adquirir tant en format paper com en digital. El 2020 ha posat de manifest el pes dels continguts digitals, així que la Guia Online 2021 té més pes i importància que mai.

Enguany, els premiats han estat els següents:

Premi La Guia 2021 al Millor Vi de l’Edició

Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà;
Pesseroles Brisat 2017, Mas Martinet, DOQ Priorat;
Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta;
Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.

Altres premis otorgats per La Guia

Premi La Guia 2021 al Millor Vi Negre: Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Blanc: Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà; Pesseroles Brisat 2017, Mas Martinet, DOQ Priorat
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Rosat: Pla dels Àngels 2019, Scala Dei, DOQ Priorat.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Dolç: Ambre, Celler La Gutina, vi sense DO.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Escumós: Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi Ranci: Sagristia Masia Roqueta C1, Abadal, vi sense DO.


Els premis a millors vins monovarietals de varietats autòctones i de cupatges tradicionals han estat:
Premi La Guia 2021 al Millor Carinyena Negra: Mas la Mola La Vinya del Coster 2013, Mas la Mola, DOQ Priorat.
Premi La Guia 2021 al Millor Carinyena Blanca: Singulars Vinyes Velles 2018, Mas Llunes, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Negra: Señora Carmen 2018, Vins del Tros, DO Terra Alta.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Blanca: Bancal Del Bosc 2013, Vinyes Domènech, DO Montsant; Herència Altés Trementinaire 2016, Herència Altés, DO Terra Alta; Pla de Pey 2017, Vins del Tros, vi sense DO, Istiu 2018, Vinyes dels Aspres, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Garnatxa Roja: Vinya del Metge 2019, Cellers d’en Guilla, DO Empordà.
Premi La Guia 2021 al Millor Sumoll Negre: Mestre Vilavell 2018, Bodegas Puiggròs, DO Catalunya.
Premi La Guia 2021 al Millor Trepat Negre: Carles Andreu Trepat 2018, Celler Carles Andreu, DO Conca de Barberà.
Premi La Guia 2021 al Millor Macabeu: Brisat del Coster 2019, Josep Foraster, DO Conca de Barberà.
Premi La Guia 2021 al Millor Parellada: Durona Parellada 2019, Montrubí, DO Penedès.
Premi La Guia 2021 al Millor Xarel·lo: Venus de Cartoixà 2016, Venus La Universal, DO Montsant.
Premi La Guia 2021 al Millor Picapoll Blanc: Abadal Nuat 2008, Abadal, DO Pla de Bages.
Premi La Guia 2021 al Millor Vi de Varietat Recuperada: Les Tallades de Cal Nicolau 2015, Orto Vins, DO Montsant.
Premi La Guia 2021 al Millor Cupatge Tradicional: Torelló 225 2012, Torelló, Corpinnat.

Per últim, enguany s’ha lliurat també un premi a la millor puntuació mitjana d’un celler. En aquest cas:
Premi La Guia 2021 a la Millor Puntuació Mitjana de Celler: Terroir al Límit, DOQ Priorat.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

gsuauv@gmail.com
Gregori Suau i Vidal, 22/01/2021 a les 19:25
+1
-1
gràcies per haver-me enviat publicitat, m,interesen els vins catalans, me podeu subscriure a la guia , gràcies. G.
Enhorabona
Jaume F., 30/06/2021 a les 18:11
+0
-0
Enhorabona per la vostra guia, em podeu subscriure per estar informat.
jaumefluxah@hotmail.com
Agraït i salutacions
Sou grans
Anònim, 24/07/2021 a les 22:29
+0
-0
Enhorabona per la guia, estaria be que parlessiu del batlliu de sort en quant vins naturals/ ecologics...
De totes formes moltes felicitats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat