Vilarnau, el cava de La Santa

La cita estival de la Costa Brava que comptarà amb els caves de Vilarnau.

| 17/07/2020 a les 12:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, La Santa, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau se suma, un any més, a l'artesania, tendències, corners gastronòmics, actuacions en viu en petit format i altres activitats presents a la "La Santa". De divendres 17 de juliol a diumenge 30 d'agost, Santa Cristina d'Aro (Girona), es succeiran experiències per a tots els sentits que seran maridades amb les llargues criançes de Vilarnau.

Els assistents a aquest lloc podran desconnectar durant unes hores mentre gaudeixen d'alguns dels espectacles proposats, així com de l'oferta gastronòmica present, que abasta una varietat de propostes, des de les més de carrer a les més sofisticades. Propostes per maridar amb els caves ecològics Vilarnau Rosé Delicat i Vilarnau Brut Nature Reserva, i amb l'Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir.

En aquest oasi de creació, oci i gastronomia també hi seran presents una exclusiva selecció de vins de Beronia Rioja (DOQ. Rioja), Beronia Roda (DO Rueda), Domini Fournier (DO Ribera del Duero), Vinyes del Vero (DO Somontano), Pazos de Lusco (DO Rias Baixas) i el xampany Deutz. Una proposta que es completa amb les ginebres The London Nº1 i ​​Mom Love, i el vodka Druide.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat